Koppeling met WerkbonApp sterk verbeterd

Gilde Software
Gilde Software

De WerkbonApp gaat op korte termijn haar naam veranderen naar OutSmart.

Veel ondernemers willen het gemak van digitale werkbonnen, maar zonder rompslomp. Voor hen is WerkbonApp gemaakt. Iedereen kan er na een eenvoudige uitleg meteen mee werken. Door de koppeling met het Gilde-systeem zijn alle gegevens direct bruikbaar en verwerkbaar.

In korte tijd zijn veel Gilde klanten WerkbonApp gaan gebruiken. Veel gebruikers betekent: veel meedenkers. En dus veel goede suggesties voor verbetering van WerkbonApp. In de nieuwe versie van WerkbonApp – met een nieuwe koppeling naar het Gilde-systeem – zijn veel ervan verwerkt. Voorbeelden? We geven er vier:

 1. De koppeling ondersteunt het aanmaken van vervolgbonnen in de back-office van WerkbonApp (bijv. wanneer een werkbon niet gereed is). Alle registraties (op de hoofdbon en aangemaakte vervolgbonnen) worden in Gilde terug verwerkt op dezelfde hoofdbon. Hierdoor is geen nieuwe werkbon nodig in Gilde wanneer een klus niet direct afgerond kan worden
 2. WerkbonApp en Gilde wisselen meer werkbonstatussen uit:
  • Verzonden
  • Uitgevoerd
  • Niet gereed (nieuw)
  • Materiaal nodig (nieuw)
 3. De koppeling ondersteunt nu het zoeken van artikelen op WerkbonApp m.b.v. tegels (categorieën). WerkbonApp bouwt op basis van de artikelgroep en matchcode in Gilde een zoekstructuur op. Hierdoor vindt u nog eenvoudiger het verbruikte materiaal.
 4. Interne memo tekst in WerkbonApp wordt nu overgenomen in de werkbon in Gilde.

Ontwikkeling gaat verder
WerkbonApp en Gilde Software werken permanent aan optimalisatie van de software. Een van de belangrijke ontwikkelingen waarin we beiden willen investeren, is bijvoorbeeld het contant afrekenen werkbonnen.

Verbeterde koppeling nu beschikbaar
Gilde Software stelt de nieuwe versie van de WerkbonApp koppeling beschikbaar aan bestaande gebruikers, op basis van het onderhoudscontract. Wilt u ook de beschikking krijgen over de nieuwe koppeling? Neem hiervoor contact op met onze helpdesk. Zij helpen u graag.

Suggesties voor verbetering?
Heeft u nog suggesties voor verbetering van WerkbonApp? Stuur svp een E-mail naar info@gildesoftware.nl. Wij horen het graag.

PS: WerkbonApp heeft zich ontwikkeld tot een complete Fields Service Management Tool. Daarom gaat de naam in OutSmart veranderen. Ofwel: slim (smart) de buitendienst (out) aansturen. Een vlag die de lading dekt. We houden u op de hoogte.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.