2D-cad-gilde-head

GILDE 2D-Cad

Eenvoudig professionele tekeningen maken

Als tekenen niet uw dagelijkse werk is, zijn uitgebreide tekenpakketten te ingewikkeld en eigenlijk onbetaalbaar. Gilde Software heeft de belangrijkste functies voor tekenwerk in het MKB samengevoegd in één pakket: Gilde 2D-Cad. Compleet, professioneel en zeer gebruiksvriendelijk. Met 2D-Cad tekent u op schaal op elk gewenst papierformaat. U maakt duidelijke en professionele tekeningen. Zo verkleint u de kans op fouten in de uitvoering. En u kunt later precies zien wat wel en niet meerwerk is.

GILDE 2D-Cad

Voorkom fouten en verhoog uw opdrachtkansen, gebruik Gilde 2D-Cad!

Met Gilde 2D-Cad zorgt u dat opdrachtgevers én uw medewerkers buiten duidelijke en professionele tekeningen hebben. Detailtekeningen voorkomen dat er fouten gemaakt worden tijdens de uitvoering van het werk. Importeren van tekeningen (.PDF, .DXF) of plaatjes/foto’s gaat met één druk op de knop. Na het kalibreren van de schaal kunt u bestaande tekeningen bewerken, bematen of hoeveelheden uittrekken. Door gebruik te maken van de ‘snap’-functie selecteert u altijd het juiste hoek-, midden- of eindpunt van een lijn. Is de tekening gereed, dan kunt u deze in uw huisstijl met alle projectgegevens professioneel presenteren. Klaar voor gebruik!

2D-cad-gilde-link

Handige bibliotheek met symbolen

Met 2D-Cad werkt u eenvoudig een opname of een veiligheidsplan uit. Nadat  u een plattegrond heeft getekend, bepaalt u met één druk op de knop zowel de oppervlakte als de omtrek. Ook kunt u de standaard bibliotheek gebruiken met bouwkundige symbolen en ISO 7010 veiligheidstekens. De bibliotheek bevat daarnaast een uitgebreid scala aan symbolen die gangbaar zijn in o.a. de dakdekkers- en installatiebranche.

Vraag ons product nu aan!

Gebruikt u nog geen of een andere branche- of kantoorsoftware? Stap dan nu naar ons over!

Voordelen voor u

Eenvoudig in gebruik en snel te leren

Perfecte basis om meerwerk in kaart te brengen

Goedkoop en met een zeer professioneel resultaat

Tekenen op schaal met bemating

Presenteren in uw huisstijl met eigen logo

Alle belangrijke functies, zoals arcering, roteren, verplaatsen, kopiëren, rastertekenen, snap, hulplijnen, lagen en zoom

Standaard bibliotheek met details en symbolen

Im- en export van recente Cad-tekeningen DXF

Importeren van PDF-tekeningen met schaalkalibratie

De uitbreiding voor eenvoudig professioneel tekenen

Gebruikt u al een andere kantoorsoftware? Stap dan nu naar ons over!

Vragen en antwoorden

2D-Cad is uitermate geschikt voor de minder ervaren tekenaar die zonder veel inwerktijd in een professioneel CAD programma wil werken. Tekeningen zijn in DXF-formaat uitwisselbaar met andere CAD programma’s. Speciale functionaliteit zoals snel uittrekken van oppervlakte en omtrek/lengte is standaard opgenomen.

U vindt in 2D-Cad een standaard bibliotheek met details en symbolen (Branddetectie, Inbraakdetectie, Sanitair, Warme lucht NEN2322, met o.a. ketels, koeltechnisch en luchtbehandeling) en Electra volgens NEN 5152 (met o.a. prefab systemen, verlichting en contactdozen).

Voor diverse branches zijn blok-bibliotheken opgenomen. Ook is het zeer simpel om eigen bibliotheken te maken.

2D-Cad bevat daarnaast alle belangrijke functies, zoals arcering, roteren, verplaatsen, kopiëren, rastertekenen, snap, hulplijnen, lagen en zoom

Heeft u nog vragen over de module?

Wij helpen u graag verder!

Dit is Gilde Software

Al meer dan 25 jaar helpen wij mkb-bedrijven met ERP- en bedrijfssoftware. Onze totale software-oplossing voor projectmatig werkende en dienstverlenende mkb-bedrijven hebben we ondergebracht in het Gilde-Systeem. Met deze open software-oplossing bent u altijd goed voorbereid op de slimme toepassingen van vandaag en morgen.

Relatiebeheer, CRM, calculaties, projectmanagement; met onze bedrijfssoftware automatiseert u uw totale bedrijfsproces. Gilde Software biedt expert-oplossingen in diverse branches in en om de bouwsector. Zo bent u met Gilde Software altijd klaar voor de toekomst.

dit-is-gilde-software

Dit zeggen onze klanten

“We doen veel schades en calamiteiten, dus je weet ’s ochtends nooit waar je ’s middags bent. Dan is het wel heel handig als ik op kantoor een werkbon kan maken en dat collega’s die op hun tablet binnenkrijgen. Als zij die digitaal invullen met gebruikte uren en materialen, kan de klant digitaal een handtekening zetten en kunnen de mensen naar de volgende klus. Ze kunnen zelfs vanuit de Werkbon App naar het goede adres navigeren. Op kantoor staat intussen alles meteen klaar voor de factuur. Ideaal. Ik hoef ik nergens meer achteraan en de foutenkans is zo ongeveer nul.”

afbouw-dennissen-logo

Tom Dennissen, eigenaar Dennissen Schilderwerken en Glasisolatie, Beuningen

Afbouw

“Ergens halverwege de jaren 90 moesten we automatiseren en zijn we ons gaan oriënteren op een compleet pakket bedrijfssoftware. Onze eerste eis was: het moet beter zijn dan wat we hebben. Het Gilde-systeem is dat. Het mooie was dat het sterk Van Berlo-specifiek ingericht kon worden. De erp-software ondersteunde onze bedrijfsprocessen zonder dat wij de organisatie van het hele bedrijf moesten omgooien. En, ik blijf het zeggen, de planning van onze ‘events’ zoals wij onze projecten noemen, liep perfect.”

afbouw-van-berlo-logo

Twan van Hal, directeur Productie en Technologie van Berlo Groep

Afbouw

Bekijk al onze referenties!

Wat onze klanten over ons zeggen!

Onze sterke partners

gilde-software-partners

Vraag nu!

Vul gewoon het formulier in en wij doen de rest!

    Bent u al klant?

    Hoeveel personen werken er/gaan er werken met de software?


    Uw branche *

    Hoe heb je over ons gehoord? *

    gilde-software-formular