Kostprijsberekening en offerte opstelling
met onze calculatiesoftware

Optimaliseer je kostprijsberekening en offerteopstelling met Gilde’s calculatiesoftware. Speciaal ontworpen voor diverse branches, biedt het nauwkeurigheid en efficiëntie.

Calculatie-Offerte_Header

Ben je op zoek naar een manier om snel en efficiënt de kostprijs te berekenen, een nauwkeurige offerte op te stellen, of na te gaan hoe jouw project financieel heeft gepresteerd? Gilde biedt met zijn toonaangevende calculatiesoftware de oplossing voor elk van deze vragen. Wij leveren sinds 1994 hoogwaardige software oplossingen, speciaal ontwikkeld voor onder andere schilders, afbouwbedrijven, installateurs, dakdekkers, vastgoedonderhoudsbedrijven en vele andere branches in de Benelux. Ontdek hoe wij jouw uitdagingen kunnen oplossen en jouw bedrijfsprocessen kunnen stroomlijnen.

Meer grip op jouw budgetten? Dat kan met Gilde!

Calculatie-Offerte-1

Verlies nooit meer het overzicht over jouw projectkosten

Ontdek hoe onze calculatiesoftware jou helpt bij het stroomlijnen van kostprijsberekeningen en offerte berekeningen. Met onze op maat gemaakte oplossingen voor diverse branches bieden we de tools om efficiënt en nauwkeurig alle financiële aspecten van jouw projecten te beheren. Zo kom je niet voor onverwachte uitgaven te staan. Ervaar een nieuwe standaard van financiële controle en transparantie.

Hoe werkt onze calculatiesoftware?

Met onze calculatieprogramma’s kun je gemakkelijk de prijs berekenen van projecten, materialen en arbeid. Onze software is intuïtief en gebruiksvriendelijk, waardoor je zonder veel moeite offertes kunt genereren die zowel gedetailleerd als professioneel zijn. Het beste van onze software? We bieden geavanceerde calculatietools die specifiek zijn aangepast aan jouw branche. Van schilders tot installateurs, onze software houdt rekening met de unieke behoeften en standaarden van jouw vakgebied. Zo ben je altijd verzekerd van nauwkeurige en realistische kostenberekeningen.

Calculatie-Offerte-2
Calculatie-Offerte-3

Nauwkeurige calculaties en nacalculaties

Na afloop van projecten biedt onze software gedetailleerde nacalculaties. Zo kun je eenvoudig de werkelijke uitgaven vergelijken met de vooraf berekende kosten. Het resultaat? Een helder inzicht in de financiële prestaties zodat je kunt bijsturen en toekomstige projecten kunt verbeteren.

Klaar voor financiële controle? Profiteer van de kennis en ervaring van Gilde!

Bij Gilde streven we ernaar om onze toppositie in de markt te behouden en te blijven innoveren in onze softwareoplossingen. Optimaliseer jouw bedrijfsprocessen en zet de eerste stap naar een efficiëntere toekomst met Gilde. Laten we samen bouwen aan jouw succes!

Calculatie-Offerte-4
Dit zijn de
voordelen van Gilde

Efficiëntie

Snel en accuraat kostprijscalculaties en offertes opstellen.

Branchespecifieke functionaliteiten

Op maat gemaakt calculatieprogramma specifiek ontworpen om aan te sluiten bij de unieke behoeften van jouw branche.

Inzicht

Uitgebreide nacalculaties die je helpen jouw financiële resultaten te verbeteren.

Gepersonaliseerde offertes

Transformeert calculaties moeiteloos in professionele offertes die volledig zijn aangepast aan jouw huisstijl en voorkeur lay-out.

Betrouwbare Microsoft-technologie

De calculatiesoftware is gebouwd op het solide fundament van Microsoft-technologie.

Ondersteuning

Professionele klantenservice en voortdurende updates.

Ook jij kunt een tevreden klant bij ons worden

“We zochten een pakket dat aansloot bij wat we eerder zelf hadden laten ontwikkelen”, zegt technisch directeur Jan van Beelen. “Gilde kon het systeem soepel inrichten naar onze bedrijfsprocessen. Die flexibiliteit vind ik ook de…

installateurs-bri-Groep-logo

Jan van Beelen, technisch directeur BRI Groep

“Als ik nu een calculatie maak, hoef ik inderdaad alleen een aantal basisgegevens in te voeren. Meters, oppervlak, aantal schoorstenen, dat soort dingen. Daarna kies ik de materialen uit de materialenlijsten in het systeem. Die…

dakdekkers_pbl-logo

Paul Lakemond, directeur PBL Dakwerken

“Ergens halverwege de jaren 90 moesten we automatiseren en zijn we ons gaan oriënteren op een compleet pakket bedrijfssoftware. Onze eerste eis was: het moet beter zijn dan wat we hebben. Het Gilde-systeem is dat.…

afbouw-van-berlo-logo

Twan van Hal, directeur Productie en Technologie van Berlo Groep

Profiteer van onze sterke partners

DEZE PRODUCTEN KUNNEN JE
OOK INTERESSEREN

Krijg gratis advies!

Overtuig uzelf en laat u adviseren over onze software

Dit is GILDE

De branchesoftware van GILDE ondersteunt gebruikers bij kantoororganisatie en operationele controle, maar ook bij ontwerp, presentatie en productie.

Contact & Ondersteuning

Wij zijn er voor u!
Dit zijn onze contactmogelijkheden

Vraag nu gratis advies aan!

Vul gewoon het formulier in en wij doen de rest!

    Bent u al klant?

    Hoeveel personen werken er/gaan er werken met de software?


    Uw branche *

    Hoe heb je over ons gehoord? *

    gilde-cta-image