Projectadministratie en
projectbewaking software

Verhoog de efficiëntie met Gilde’s projectadministratie en -bewaking. Overzicht en controle, speciaal voor MKB in bouw.

projectadministratie-gilde-header

Vind je het uitdagend om een compleet overzicht te behouden van je projecten en het werkelijke rendement van de werkzaamheden? Wij bieden een krachtige oplossing met onze handige software voor projectadministratie en projectbewaking. Deze module is speciaal ontworpen om alle aspecten van projecten, van regie- tot servicewerk, naadloos te integreren in één efficiënt systeem voor projectverwerking, facturatie, en nacalculatie.

Ervaar het verschil met Gilde!

projectadministratie-gilde-1

Overzichtelijk dashboard voor volledige projectcontrole

Onze software voor projectadministratie en projectbewaking biedt een gebruiksvriendelijk dashboard waar je met één klik toegang hebt tot een uitgebreid overzicht van alle projectgerelateerde kosten en opbrengsten. Met dit overzicht kun je snel identificeren waar en wanneer interventies nodig zijn om de efficiëntie van je projecten te verbeteren. Het belangrijkste voordeel? Je kunt proactief ingrijpen en daarmee het rendement van je projecten aanzienlijk verhogen.

Geïntegreerde projectbewaking voor efficiënte afsluiting

Na afronding van projecten, wanneer alle kosten worden geboekt en alle facturen verstuurd zijn, biedt onze projectbewaking software een gestructureerde afsluiting van projecten. Dit gebeurt door middel van maandelijkse rapportages die je een helder zicht bieden op de prestaties en uitkomsten van afgeronde projecten. Dit voortdurende inzicht helpt bij het verfijnen van je bedrijfsvoering.

projectadministratie-gilde-2
projectadministratie-gilde-3

Nacalculatie voor precieze bijsturing en inzicht

Onze nacalculatie-module maakt het mogelijk om per project of opdracht de gebruikte materialen en gewerkte uren nauwkeurig te registreren. Dit biedt essentiële informatie voor een actuele blik op de status van je projecten en is cruciaal voor het sturen op rendement en het nemen van onderbouwde bedrijfsbeslissingen.

Uitgebreide rapportages voor overzicht

De rapportage- en analysefuncties in onze software voor projectadministratie en projectbewaking stellen je in staat om overzicht te houden over verschillende projecten, bedrijfsactiviteiten, en klantgroepen. Je kunt de winstgevendheid van verschillende klantgroepen beoordelen en op basis van deze inzichten strategische beslissingen nemen om je bedrijf consequent op koers te houden.

projectadministratie-gilde-4
projectadministratie-gilde-5

Onmisbaar voor jouw bedrijf

Onze software voor projectadministratie en projectbeheer is een onmisbare tool voor MKB-bedrijven in de bouwnijverheid, en is ontworpen om projectmanagement te stroomlijnen, kosten te controleren en jouw productiviteit te verhogen. Wil je meer weten over hoe onze projectadministratie- en bewakingsmodule jouw bedrijf kan transformeren? Neem contact met ons op voor meer informatie of een demonstratie.

Belangrijkste voordelen van de
module projectadministratie en projectbewaking

Eenvoudige werkbegrotingen

Stel snel en efficiënt werkbegrotingen op die je helpen jouw financiën strak te beheren.

Centrale aansturing

Beheer projecten, regie, en service eenvoudig vanuit één centraal punt.

Uitgebreide urenadministratie

Houd nauwkeurig de gewerkte uren van jouw medewerkers bij voor een beter overzicht en beheer.

Mogelijkheid tot termijnfacturering

Bied flexibiliteit in je facturatieproces door termijnfacturering mogelijk te maken.

Altijd toegang tot belangrijke managementinformatie

Met onze software heb je altijd inzicht in essentiële managementinformatie die cruciaal is voor het maken van strategische beslissingen.

Ook jij kunt een tevreden klant bij ons worden

“Ergens halverwege de jaren 90 moesten we automatiseren en zijn we ons gaan oriënteren op een compleet pakket bedrijfssoftware. Onze eerste eis was: het moet beter zijn dan wat we hebben. Het Gilde-systeem is dat.…

afbouw-van-berlo-logo

Twan van Hal, directeur Productie en Technologie van Berlo Groep

“We wilden één programma voor alle workflows, van calculatie en offerte tot uitvoering. Verder wilden we het programma op de maat van ons bedrijf kunnen snijden. En we willen onze bedrijfssoftware goed kunnen koppelen met…

vastgoedonderhoud-pasman-logo

Marco Groeneveld, Pasman Integraal Vastgoedonderhoud

“We doen veel schades en calamiteiten, dus je weet ’s ochtends nooit waar je ’s middags bent. Dan is het wel heel handig als ik op kantoor een werkbon kan maken en dat collega’s die…

afbouw-dennissen-logo

Tom Dennissen, eigenaar Dennissen Schilderwerken en Glasisolatie, Beuningen

Profiteer van onze sterke partners

DEZE PRODUCTEN KUNNEN JE
OOK INTERESSEREN

Krijg gratis advies!

Overtuig uzelf en laat u adviseren over onze software

Dit is GILDE

De branchesoftware van GILDE ondersteunt gebruikers bij kantoororganisatie en operationele controle, maar ook bij ontwerp, presentatie en productie.

Contact & Ondersteuning

Wij zijn er voor u!
Dit zijn onze contactmogelijkheden

Vraag nu gratis advies aan!

Vul gewoon het formulier in en wij doen de rest!

    Bent u al klant?

    Hoeveel personen werken er/gaan er werken met de software?


    Uw branche *

    Hoe heb je over ons gehoord? *

    gilde-cta-image