Gilde 2D-Cad: Eenvoudig
professionele tekeningen maken

Maak eenvoudig professionele tekeningen met Gilde 2D-Cad. Efficiënte en gebruiksvriendelijke CAD-oplossing voor het mkb.

2d-cad-1

Als tekenen niet je dagelijkse werk is, zijn uitgebreide tekenpakketten te ingewikkeld en eigenlijk onbetaalbaar. Gilde Software heeft de belangrijkste functies voor tekenwerk in het mkb samengevoegd in één pakket: Gilde 2D-Cad. Compleet, professioneel en zeer gebruiksvriendelijk. Met 2D-Cad teken je op schaal op elk gewenst papierformaat. Je maakt duidelijke en professionele tekeningen. Zo verklein je de kans op fouten in de uitvoering en kun je later precies zien wat wel en niet meerwerk is.

2d-cad-1

Voorkom fouten en verhoog je opdrachtkansen

Met Gilde 2D-Cad zorg je ervoor dat opdrachtgevers én je medewerkers duidelijke en professionele tekeningen hebben. Detailtekeningen voorkomen fouten tijdens de uitvoering. Het importeren van tekeningen (.PDF, .DXF) of foto’s gaat met één druk op de knop. Na kalibratie kun je tekeningen bewerken, bematen of hoeveelheden uittrekken. Gebruik de ‘snap’-functie om altijd het juiste punt te selecteren. Presenteer je tekening professioneel in je huisstijl. Klaar voor gebruik!

Handige bibliotheek met symbolen

Met 2D-Cad werk je eenvoudig een opname of een veiligheidsplan uit. Na het tekenen van een plattegrond, bepaal je met één druk op de knop zowel de oppervlakte als de omtrek. Gebruik de bibliotheek met bouwkundige symbolen en ISO 7010 veiligheidstekens. De bibliotheek bevat ook symbolen voor de dakdekkers- en installatiebranche. Dit vereenvoudigt het tekenproces aanzienlijk.

2d-cad-2
2d-cad-3

Efficiënt en nauwkeurig werken

Het gebruik van Gilde 2D-Cad biedt voordelen voor zowel kleine als grote projecten. Door de nauwkeurigheid van de detailtekeningen wordt de kans op fouten tijdens de uitvoering verminderd. Dit resulteert in hogere kwaliteit en tevredenheid bij zowel opdrachtgever als werknemers. Bespaar tijd met de snelle functies van de software en voltooi meer projecten in minder tijd.

Professionele presentatie en schaalbaarheid

Gilde 2D-Cad biedt de mogelijkheid om tekeningen in je eigen huisstijl te presenteren, wat een professionele indruk maakt op opdrachtgevers. Dit is cruciaal voor het winnen van nieuwe opdrachten. De schaalbaarheid van de software maakt het geschikt voor diverse projecten, van eenvoudige plattegronden tot complexe bouwplannen. Met de gebruiksvriendelijke interface en uitgebreide functionaliteiten is Gilde 2D-Cad onmisbaar voor elke professional in de bouw- en installatiebranche.

2d-cad-4
Voordelen van
Gilde 2D-Cad

Eenvoudig in gebruik en snel te leren

Geschikt voor minder ervaren tekenaars zonder veel inwerktijd.

Perfecte basis om meerwerk in kaart te brengen

Maak nauwkeurige tekeningen en verminder fouten.

Goedkoop en met een zeer professioneel resultaat

Betaalbare oplossing voor het mkb.

Tekenen op schaal met bemating

Werk op schaal en voeg eenvoudig maten toe.

Presenteren in je huisstijl met eigen logo

Professionele presentatie van tekeningen.

Alle belangrijke functies

Inclusief arcering, roteren, verplaatsen, kopiëren, rastertekenen, snap, hulplijnen, lagen en zoom.

Standaard bibliotheek met details en symbolen

Gebruiksvriendelijke bibliotheek voor diverse branches.

Im- en export van recente Cad-tekeningen

DXF-compatibiliteit voor eenvoudige uitwisseling.

Importeren van PDF-tekeningen met schaalkalibratie

Snel en nauwkeurig werken met bestaande tekeningen.

Ook jij kunt een tevreden klant bij ons worden

“Tot 2018 werkten we met een in eigen beheer ontwikkeld calculatieprogramma en een los financieel programma. Het werkte, maar groeide niet gemakkelijk met ons mee. Nacalculatie is bijvoorbeeld een belangrijk ding, maar dat ging op…

dakdekkers-dakdokters-logo

Marcel Brune, controller De Dakdokters Amsterdam

“We doen veel schades en calamiteiten, dus je weet ’s ochtends nooit waar je ’s middags bent. Dan is het wel heel handig als ik op kantoor een werkbon kan maken en dat collega’s die…

afbouw-dennissen-logo

Tom Dennissen, eigenaar Dennissen Schilderwerken en Glasisolatie, Beuningen

“We werken om geld te verdienen. Het Gilde-systeem ondersteunt dat perfect. Ik zie twee grote voordelen. Een: je hoeft klantgegevens maar één keer in te voeren. Scheelt veel tijd en fouten. Twee: de calculatiemodule heeft…

schilders-hsh-logo

Özkan Sahingöz, directeur HSH schilderwerken BV Hoofddorp

Profiteer van onze sterke partners

DEZE PRODUCTEN KUNNEN JE
OOK INTERESSEREN

Krijg gratis advies!

Overtuig uzelf en laat u adviseren over onze software

Dit is GILDE

De branchesoftware van GILDE ondersteunt gebruikers bij kantoororganisatie en operationele controle, maar ook bij ontwerp, presentatie en productie.

Contact & Ondersteuning

Wij zijn er voor u!
Dit zijn onze contactmogelijkheden

Vraag nu gratis advies aan!

Vul gewoon het formulier in en wij doen de rest!

    Bent u al klant?

    Hoeveel personen werken er/gaan er werken met de software?


    Uw branche *

    Hoe heb je over ons gehoord? *

    gilde-cta-image