flexibele-softwareoplossingen-voor-dakbedekkingsbedrijven
Flexibele softwareoplossingen
voor dakbedekkingsbedrijven

Ben je klaar om je dakdekkersbedrijf naar een hoger niveau te tillen met flexibele softwareoplossingen? Met meer dan 500 tevreden dakdekkersbedrijven in Nederland bieden we een basispakket dat essentiële bedrijfsprocessen zoals CRM, calculatie, projectadministratie en facturatie stroomlijnt. Onze software voor dakbedekkingsbedrijven is volledig aanpasbaar aan jouw specifieke behoeften, inclusief professionele rapportages en gestandaardiseerde documenten.

Neem de controle over jouw projecten.

dakbedekkingsbedrijven_slimme-Software

Slimme software voor de dakdekker

De kern van ons product, Gilde’s daksoftware, is ontworpen om alle specialismen binnen de dakbedekkingsbranche te ondersteunen. Van platte tot hellende daken en van rieten bedekkingen tot dak-wandbeplating. Onze modulaire software aanpak betekent dat je precies die tools kunt selecteren die je nodig hebt voor dagelijkse werkzaamheden, waardoor je efficiënt en effectief kunt opereren.

Dakoffice: Innovatie in daktechniek

Een van onze meest onderscheidende producten is Dakoffice, een speciale module die exclusief is ontworpen voor de dakbedekkingsbranche. Deze software is uniek in zijn soort en biedt diverse functionaliteiten voor het maken van bouwfysische berekeningen en windlastberekeningen, essentieel voor elke dakdekker die moet voldoen aan de hedendaagse bouwnormen. Met Dakoffice kun je altijd volgens de actuele normen werken, onafhankelijk van het merk van de gebruikte materialen.

dakbedekkingsbedrijven-dakoffice
dakbedekkingsbedrijven_2D-Cad

Gebruiksvriendelijke 2D-Cad tekensoftware

Voor degenen die niet dagelijks tekenen, maar wel accurate en professionele dakplannen nodig hebben, is er 2D-Cad tekensoftware binnen onze software voor de dakdekker. Deze tool maakt het mogelijk om schaaltekeningen te maken op elk gewenst papierformaat en biedt een uitgebreide bibliotheek met daksymbolen voor efficiënt tekenwerk. De software is ideaal voor het snel uitwerken van dakopnames, afschot tekeningen of veiligheidsplannen, waarbij je altijd een helder overzicht behoudt van wat wel en geen meerwerk is.

Verder kun je 2D-Cad uitbreiden met modules zoals Afschot, die automatisch professionele afschottekeningen genereert, en ZetbankCad, voor maatgestuurde tekeningen van afdekkappen en goten. Deze modules verhogen de precisie en efficiëntie van jouw werk.

Voordelen
van GILDE

Sterke branchekennis

Met meer dan 25 jaar ervaring begrijpen wij de dakbedekkingsbranche als geen ander.

Solide softwarebasis

Automatiseer al je bedrijfsprocessen betrouwbaar en efficiënt onder één dak.

Diverse uitbreidingsmodules

Kies uit een breed aanbod van modules om jouw softwareoplossing perfect aan te passen aan jouw bedrijfsbehoeften.

Mobiel werken

Blijf verbonden met zowel de werkplaats als de backoffice, voor maximale efficiëntie en werkplezier.

Krachtige offertemodule

Produceer snel en consistent overtuigende offertes die jouw klanten zullen waarderen.

Ook jij kunt een tevreden klant bij ons worden

“Als ik nu een calculatie maak, hoef ik inderdaad alleen een aantal basisgegevens in te voeren. Meters, oppervlak, aantal schoorstenen, dat soort dingen. Daarna kies ik de materialen uit de materialenlijsten in het systeem. Die…

dakdekkers_pbl-logo

Paul Lakemond, directeur PBL Dakwerken

“Omdat de hele keten gekoppeld is, moet ik bij wijze van spreken mijn best doen om nog fouten te maken. De inkoop volgt logisch uit de opdrachtbevestiging en die volgt weer logisch uit de offerte.…

installateurs-vodavi-logo

Martin Vonk, Vodavi

“We wilden één programma voor alle workflows, van calculatie en offerte tot uitvoering. Verder wilden we het programma op de maat van ons bedrijf kunnen snijden. En we willen onze bedrijfssoftware goed kunnen koppelen met…

vastgoedonderhoud-pasman-logo

Marco Groeneveld, Pasman Integraal Vastgoedonderhoud

Profiteer van onze sterke partners

DEZE PRODUCTEN KUNNEN JE
OOK INTERESSEREN

Krijg gratis advies!

Overtuig uzelf en laat u adviseren over onze software

Dit is GILDE

De branchesoftware van GILDE ondersteunt gebruikers bij kantoororganisatie en operationele controle, maar ook bij ontwerp, presentatie en productie.

Contact & Ondersteuning

Wij zijn er voor u!
Dit zijn onze contactmogelijkheden

Vraag nu gratis advies aan!

Vul gewoon het formulier in en wij doen de rest!

    Hoeveel personen gaan er werken met de software?


    Uw branche *

    Hoe heb je over ons gehoord? *

    gilde-cta-image