Krijg gratis advies!

Overtuig uzelf en laat u adviseren over onze software

  Hoeveel personen zullen er gaan werken met de software?

  Vul hieronder uw contactgegevens in


  Uw branche *

  Hoe heeft u over ons gehoord? *

  Modulaire opbouw

  Ieder bedrijf heeft zijn eigen specifieke wensen en behoeften. Dankzij de modulaire opbouw kan Gilde software meegroeien met uw bedrijf. De software is eenvoudig schaalbaar. Samen met u stellen we uw gewenste softwareoplossing samen, zodat hij uw organisatie perfect past. Software moet voor u werken, en niet andersom.

  Verschillende interfaces

  Naast de standaard koppelingen met de Microsoft Office pakketten (Outlook, Word, Excel) staan ook talloze specifieke koppelingen beschikbaar met expert systemen zoals Exact, SnelStart, Twinfield, PCA mobile, OutSmart en meer. Ook ondersteunt Gilde volledig het DICO uitwisselingsformaat. Daardoor is een eenvoudige integratie met uw partners (leveranciers en/of opdrachtgevers) gewaarborgd.

  Professionele begeleiding

  Wanneer u met Gilde Software aan de slag gaat doorlopen we samen met u een vooraf besproken implementatietraject. Onze experts begeleiden u graag voor een stap-voor-stap kennismaking met de ins en outs van het Gilde-systeem.

  Mobiel werken

  Met Gilde Allround heeft u online altijd de belangrijkste gegevens bij de hand. Via uw mobiel of tablet kunt alle klant gegevens en historie opvragen en zelfs aanpassen.