Managementinformatie met Gilde BI: Jouw kerngegevens
altijd en overal inzichtelijk

Verbeter je bedrijfsvoering met Gilde BI. Altijd en overal inzicht in cruciale bedrijfsdata voor optimale besluitvorming.

gilde-bi-1

Wil je jouw bedrijf naar een hoger niveau tillen? Gilde Business Intelligence (BI) biedt je de kracht van data-analyse om weloverwogen beslissingen te nemen en je concurrentievoordeel te vergroten. Met deze geavanceerde BI-oplossing, gebaseerd op Microsoft Power BI, krijg je realtime inzichten in je bedrijfsprocessen, prestaties en klantenbehoeften. Ontdek hoe Gilde BI je kan helpen je doelen te bereiken.

gilde-bi-2

Eenvoudige rapportage en visualisatie

Gilde BI stelt je in staat om complexe gegevens om te zetten in overzichtelijke rapporten en interactieve dashboards. Hiermee kun je eenvoudig sleutelprestatie-indicatoren (KPI’s) definiëren en bijhouden. Door deze rapporten kun je snel reageren op trends en afwijkingen. De krachtige visualisatietools maken het gemakkelijk om patronen en verbanden te ontdekken, zodat je beter geïnformeerde beslissingen kunt nemen. Dit helpt je om op een efficiënte manier inzicht te krijgen in je bedrijfsvoering.

Geïntegreerde gegevensanalyse

Met Gilde BI kun je gegevens uit verschillende bronnen consolideren, zoals je ERP-systeem, CRM, projectmanagement en andere toepassingen. Dit biedt je een 360-graden beeld van je bedrijfsactiviteiten. Dankzij deze integratie kun je kansen voor optimalisatie en kostenbesparingen identificeren. Bovendien kun je gegevens filteren, segmenteren en analyseren op basis van specifieke criteria, zodat je dieper kunt graven in de details die er echt toe doen. Dit zorgt voor een grondige en gedetailleerde analyse van je bedrijfsprestaties.

gilde-bi-3
gilde-bi-4

Voorspellende analyses en trendvoorspelling

Gilde BI gaat verder dan alleen historische gegevens. Met geavanceerde voorspellende analysetools kun je toekomstige trends en patronen voorspellen op basis van historische gegevens en externe factoren. Dit stelt je in staat om proactief te handelen en je strategie aan te passen voordat problemen zich voordoen. Of het nu gaat om het voorspellen van de vraag naar je diensten, het optimaliseren van je voorraadbeheer of het identificeren van nieuwe groeikansen, Gilde BI geeft je de inzichten die je nodig hebt om voor te blijven op je concurrenten. Bekijk ons 2022 06 20 GILDE Webinar Power BI over de mogelijkheden van Gilde BI voor meer informatie.

Inzicht in bedrijfsprestaties

Gilde BI biedt je niet alleen de tools om gegevens te analyseren, maar ook om deze inzichten te delen binnen je organisatie. Door interactieve dashboards en rapporten te creëren, kun je gemakkelijk informatie presenteren aan teamleden en stakeholders. Dit bevordert een datagestuurde cultuur binnen je bedrijf, waarbij iedereen toegang heeft tot dezelfde cruciale informatie. Hierdoor kunnen teams effectiever samenwerken en gezamenlijk werken aan de strategische doelen van het bedrijf.

gilde-bi-5
Voordelen van
Gilde Business Intelligence

Toegankelijkheid

Overal toegang tot je bedrijfsdata voor betere en snellere beslissingen.

Realtime inzichten

Directe en up-to-date informatie om trends en afwijkingen snel te signaleren.

Gebruiksvriendelijke interface

Intuïtieve dashboards en rapporten die eenvoudig te begrijpen en te gebruiken zijn.

Voorspellende analyses

Proactief handelen door trends en toekomstige patronen te voorspellen.

Naadloze integratie

Eenvoudige aansluiting op bestaande Microsoft-producten zoals Office 365 en Azure.

Schaalbaarheid en veiligheid

Groeit mee met je bedrijf en biedt robuuste beveiliging voor je data.

Ook jij kunt een tevreden klant bij ons worden

“We doen veel schades en calamiteiten, dus je weet ’s ochtends nooit waar je ’s middags bent. Dan is het wel heel handig als ik op kantoor een werkbon kan maken en dat collega’s die…

afbouw-dennissen-logo

Tom Dennissen, eigenaar Dennissen Schilderwerken en Glasisolatie, Beuningen

“We wilden één programma voor alle workflows, van calculatie en offerte tot uitvoering. Verder wilden we het programma op de maat van ons bedrijf kunnen snijden. En we willen onze bedrijfssoftware goed kunnen koppelen met…

vastgoedonderhoud-pasman-logo

Marco Groeneveld, Pasman Integraal Vastgoedonderhoud

“Groei is voor ons minder belangrijk dan omvang”, zegt Sven. “We willen liever de beste zijn, dan de grootste. Het beste dakdekbedrijf, maar ook de beste werkgever.” Serco werkt met een aantal collega-bedrijven samen in…

dakdekkers-serco-logo

Sven Kruger, bedrijfsleider Serco Dakspecialisten

Profiteer van onze sterke partners

DEZE PRODUCTEN KUNNEN JE
OOK INTERESSEREN

Krijg gratis advies!

Overtuig uzelf en laat u adviseren over onze software

Dit is GILDE

De branchesoftware van GILDE ondersteunt gebruikers bij kantoororganisatie en operationele controle, maar ook bij ontwerp, presentatie en productie.

Contact & Ondersteuning

Wij zijn er voor u!
Dit zijn onze contactmogelijkheden

Vraag nu gratis advies aan!

Vul gewoon het formulier in en wij doen de rest!

    Bent u al klant?

    Hoeveel personen werken er/gaan er werken met de software?


    Uw branche *

    Hoe heb je over ons gehoord? *

    gilde-cta-image