branchen_Icon_schilders-onderhoudsbedrijven
Professionele software
voor schilders en onderhoudsbedrijven

Onze professionele schilderssoftware biedt een complete branchegerichte oplossing voor schilders- en onderhoudsbedrijven. Door de modulaire opbouw van onze software beheer je efficiënt alle aspecten van dagelijkse bedrijfsactiviteiten. Gilde ondersteunt een breed scala aan taken, van offerte- en orderverwerking tot gedetailleerde prijsberekening en mobiele orderverwerking in de schildersbranche.

Ontdek hoe onze software jouw bedrijfsprocessen kan stroomlijnen, kosten kan verlagen en professionaliteit naar klanten kan verhogen.

software-voor-schilders-onderhoudsbedrijven_modulaire-opbouw

Flexibiliteit door modulaire opbouw

Een van de sterkste punten van onze schilderssoftware is de uitgebreide basisfunctionaliteit die je gemakkelijk kunt uitbreiden met branchespecifieke modules en koppelingen. Zo kun je de softwareomgeving precies afstemmen op de unieke behoeften van jouw bedrijf. Bespaar tijd en geld door bedrijfsprocessen te optimaliseren en te profiteren van de calculatie mogelijkheden die een nauwkeurige grip bieden op offertes.

Mobiel werken, maximale flexibiliteit

Mobiel werken transformeert de manier waarop veldwerk wordt uitgevoerd. Wij bieden diverse oplossingen zoals Mobiele Werkbon en Mobiele Weekstaat die ervoor zorgen dat informatie op de werkplaats altijd synchroon loopt met die in de backoffice. Met Gilde Allround heb je overal toegang tot cruciale data, wat leidt tot hogere efficiëntie en groter werkplezier.

software-voor-schilders-onderhoudsbedrijven_mobiel
software-voor-schilders-onderhoudsbedrijven_aanvullende-modules

Praktische aanvullende modules

De basis van onze software voor schilders- en onderhoudsbedrijven kan worden uitgebreid met een breed scala aan praktische modules. Van (mobiel) apparaatbeheer en visualisatietools zoals 2D-Cad, tot urenregistratie en materiaalbeheer, onze bedrijfssoftware is volledig aanpasbaar aan jouw specifieke bedrijfsvereisten.

Integratie met bestaande systemen

Een belangrijke factor voor het succes van onze software voor schilders- en onderhoudsbedrijven is de capaciteit om soepel te integreren met al bestaande systemen. Dit vereenvoudigt de implementatie en verlaagt de leercurve voor jouw medewerkers. Door deze integratieve aanpak, kun je onmiddellijk beginnen met het optimaliseren van jouw bedrijfsprocessen zonder dat je je zorgen hoeft te maken over uitgebreide aanpassingen of compatibiliteitsproblemen. Dit resulteert in een vlotte overgang en een snelle realisatie van efficiëntieverbeteringen, waardoor je snel de vruchten plukt van jouw investering in onze softwareoplossingen.

software-voor-schilders-onderhoudsbedrijven_integratie
Voordelen
van Gilde

Solide softwarebasis

Van relatiebeheer en CRM tot calculaties en projectmanagement, onze software zorgt voor een stevige fundering voor jouw bedrijfsactiviteiten.

Meer grip op bedrijfsvoering

Behoud te allen tijde het overzicht over de projectstatus en verkrijg waardevolle inzichten met onze relevante managementinformatie.

Professionele en betrouwbare calculaties

Onze software minimaliseert foutkansen en maximaliseert jouw rendement, wat leidt tot een betrouwbare en efficiënte bedrijfsvoering.

Altijd toegang tot belangrijke data

Onze mobiele oplossingen zorgen ervoor dat je overal toegang hebt tot essentiële informatie. Dit verbetert de efficiëntie, verkleint de kans op fouten en vergroot het werkplezier op locatie.

Ook jij kunt een tevreden klant bij ons worden

“We doen veel schades en calamiteiten, dus je weet ’s ochtends nooit waar je ’s middags bent. Dan is het wel heel handig als ik op kantoor een werkbon kan maken en dat collega’s die…

afbouw-dennissen-logo

Tom Dennissen, eigenaar Dennissen Schilderwerken en Glasisolatie, Beuningen

“We zochten een pakket dat aansloot bij wat we eerder zelf hadden laten ontwikkelen”, zegt technisch directeur Jan van Beelen. “Gilde kon het systeem soepel inrichten naar onze bedrijfsprocessen. Die flexibiliteit vind ik ook de…

installateurs-bri-Groep-logo

Jan van Beelen, technisch directeur BRI Groep

“Tot 2018 werkten we met een in eigen beheer ontwikkeld calculatieprogramma en een los financieel programma. Het werkte, maar groeide niet gemakkelijk met ons mee. Nacalculatie is bijvoorbeeld een belangrijk ding, maar dat ging op…

dakdekkers-dakdokters-logo

Marcel Brune, controller De Dakdokters Amsterdam

Profiteer van onze sterke partners

DEZE PRODUCTEN KUNNEN JE
OOK INTERESSEREN

Krijg gratis advies!

Overtuig uzelf en laat u adviseren over onze software

Dit is GILDE

De branchesoftware van GILDE ondersteunt gebruikers bij kantoororganisatie en operationele controle, maar ook bij ontwerp, presentatie en productie.

Contact & Ondersteuning

Wij zijn er voor u!
Dit zijn onze contactmogelijkheden

Vraag nu gratis advies aan!

Vul gewoon het formulier in en wij doen de rest!

    Hoeveel personen gaan er werken met de software?


    Uw branche *

    Hoe heb je over ons gehoord? *

    gilde-cta-image