Optimaliseer jouw bedrijfsvoering
met planning software

Verhoog efficiëntie met Gilde’s geavanceerde planning software. Beheer projecten en middelen, en reageer snel op veranderingen. Start vandaag nog met plannen!

planning-software-header

Heb je een efficiënte planning nodig voor jouw bedrijf? Het kunnen beheren van projecten en middelen, het volgen van de voortgang en adequaat reageren op veranderingen kan het verschil maken tussen succes en falen. Wij bieden hiervoor de oplossing met onze planning software. Of je nu werkt aan projectplanning of agendaplanning, onze modules zijn ontworpen om jouw bedrijfsvoering naar een hoger niveau te tillen.

Start nu met plannen!

planning-software-1

Verhoog de productiviteit van je projecten

Onze projectplanning software is speciaal ontwikkeld om de beschikbare capaciteit van jouw team optimaal te benutten. Dit betekent dat je niet alleen zicht hebt op elk lopend project, maar ook proactief middelen kunt alloceren en plannen kunt bijstellen waar nodig. Zo voorkom je ongevulde of dubbele planningen, wat leidt tot een efficiëntere bedrijfsvoering en het maximaliseren van jouw rendement.

Behoud de controle met agendaplanning software

Agendaplanning, of werkbon-planning, is essentieel voor de dagelijkse aansturing van jouw team. Met onze software voor agendaplanning kun je werkbonnen digitaal beheren en direct bijwerken. Dit geeft een realtime overzicht van wie, wanneer, en aan welke taken werkt. Je houdt altijd het overzicht over de buitendienstactiviteiten.

planning-software-2

Geïntegreerde oplossingen: Gilde-Systeem en partners

Hoewel Gilde een krachtige basis biedt met standaard agendaplanning, streven we naar maximale flexibiliteit door samen te werken met gespecialiseerde partners zoals vPlan en PCA. Met deze samenwerkingen kunnen we software bieden die nog gedetailleerder is en aangepast is aan de specifieke behoeften van jouw bedrijf.

vPlan: een visuele planning die je team blij maakt

Koppel Gilde Software met vPlan om al je projecten overzichtelijk in te plannen. Prioriteer, plan en volg het werk van jouw team. Krijg inzicht in capaciteit en doorlooptijden. Haal deadlines en boek snel resultaat. Met vPlan heeft u:

 • Visuele planning zonder handmatige invoer
 • Inzicht in capaciteit en voortgang
 • Een handige app voor urenregistratie
 • De planning altijd bij de hand
planning-software-VPLAN
planning-software-PCA

Optimale samenwerking met het Digitaal planbord van PCA

Het digitale planbord van PCA helpt je jouw buitendienst planning te optimaliseren.
PCA helpt bedrijven d.m.v. een planning app en planning software om de beschikbare capaciteit zo slim en efficiënt mogelijk in te zetten. PCA biedt je:

 • Teams plannen met één druk op de knop
 • Rekening houden met reistijd en andere voorwaarden
 • Onderhoud geautomatiseerd plannen
 • Planningen op mobile devices van de buitendienst
De voordelen van de
planningsoftware van Gilde

Grondig inzicht in alle bedrijfsprocessen

Van financiële details tot operationele activiteiten, ons systeem zorgt ervoor dat geen enkel aspect onopgemerkt blijft.

Realtime updates en monitoring van projecten

Altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, waardoor je snel kunt reageren op veranderingen en eventuele problemen in een vroeg stadium kunt aanpakken.

Flexibiliteit in projectbeheer

Toegang tot de beste en meest gespecialiseerde tools op de markt.

Een systeem dat meegroeit met jouw bedrijf

Of je nu start als klein bedrijf of uitbreidt naar een grote onderneming, onze software kan zich aanpassen aan je veranderende behoeften.

Ook jij kunt een tevreden klant bij ons worden

“We wilden één programma voor alle workflows, van calculatie en offerte tot uitvoering. Verder wilden we het programma op de maat van ons bedrijf kunnen snijden. En we willen onze bedrijfssoftware goed kunnen koppelen met…

vastgoedonderhoud-pasman-logo

Marco Groeneveld, Pasman Integraal Vastgoedonderhoud

“Vanaf september 2019 werken Ludo en collega’s bij Klok met het Gilde-systeem. Inclusief de mobiele werkbonnen en de financiële module. Maakt het de verwachtingen waar? “Meer dan. De argumenten van ons collega-bedrijf blijven in de…

installateurs-klok-logo

Ludo Staps, bedrijfsleider van Installatiebedrijf Klok uit Diever.

“We zochten een pakket dat aansloot bij wat we eerder zelf hadden laten ontwikkelen”, zegt technisch directeur Jan van Beelen. “Gilde kon het systeem soepel inrichten naar onze bedrijfsprocessen. Die flexibiliteit vind ik ook de…

installateurs-bri-Groep-logo

Jan van Beelen, technisch directeur BRI Groep

Profiteer van onze sterke partners

DEZE PRODUCTEN KUNNEN JE
OOK INTERESSEREN

Krijg gratis advies!

Overtuig uzelf en laat u adviseren over onze software

Dit is GILDE

De branchesoftware van GILDE ondersteunt gebruikers bij kantoororganisatie en operationele controle, maar ook bij ontwerp, presentatie en productie.

Contact & Ondersteuning

Wij zijn er voor u!
Dit zijn onze contactmogelijkheden

Vraag nu gratis advies aan!

Vul gewoon het formulier in en wij doen de rest!

  Bent u al klant?

  Hoeveel personen werken er/gaan er werken met de software?


  Uw branche *

  Hoe heb je over ons gehoord? *

  gilde-cta-image