Altijd controle en inzicht in je projectstatus met
onze nacalculatie module

Verhoog projectcontrole met Gilde’s nacalculatie module. Realtime inzicht in materiaal- en urengebruik voor nauwkeurig projectbeheer.

nacalculatie-header

Wil je de controle over je projecten vergroten en de kans op fouten verminderen? Met de nacalculatie module van Gilde, een onmisbaar onderdeel van onze projectadministratie software, maak je het beheer van jouw projecten eenvoudiger en nauwkeuriger dan ooit. Met onze nacalculatie software kun je materialen en gewerkte uren per project of opdracht nauwkeurig registreren. Zo krijgt je realtime inzicht in de actuele status van projecten en kun je gericht te werk gaan. 

Meer grip op jouw projecten? Dat kan met Gilde!

nacalculatie-1

Realtime inzicht en controle

Een van de meest onderscheidende voordelen van de nacalculatie software is de mogelijkheid om directe controle en inzicht in projecten te verkrijgen. Je voert eenvoudig alle verbruikte materialen en uren in, waardoor je altijd een helder overzicht hebt van de kosten tegenover de opbrengsten. Dit realtime overzicht helpt je bij het maken van cruciale beslissingen en het optimaliseren van je bedrijfsvoering.

Wat is nacalculatie?

Nacalculatie is het proces waarbij de werkelijke kosten en opbrengsten van een project worden vastgesteld nadat het project is afgerond. Deze methode is belangrijk voor het effectief beheer van budgetten en het waarborgen van de winstgevendheid van projecten. Met de nacalculatie software van Gilde kun je deze gegevens eenvoudig verzamelen en analyseren.

nacalculatie-2
nacalculatie-3

Hoe werkt de nacalculatie software?

De module werkt door alle relevante projectgegevens, van verbruikte materialen tot bestede uren, te registreren gedurende de uitvoering van het project. Na afronding van het project worden deze gegevens geanalyseerd om de totale kosten te berekenen en te vergelijken met de inkomsten. Dit levert waardevolle inzichten op in de winstgevendheid van jouw projecten.

Rapportages voor strategische beslissingen

Met de geïntegreerde rapportagefunctie van onze nacalculatie software kun je makkelijk gedetailleerde rapporten maken. Deze rapporten laten zien hoe winstgevend je projecten zijn, wat er binnen je bedrijf gebeurt en hoe het gaat met verschillende klantgroepen. Deze rapporten zijn belangrijk om je bedrijf slim te sturen, waardoor je altijd op koers blijft naar maximale efficiëntie en winstgevendheid.

nacalculatie-4
Voordelen van de
nacalculatie software

Verbeterde nauwkeurigheid

Minimaliseer fouten door alle gegevens direct in het systeem in te voeren.

Efficiëntie in projectbeheer

Snel overzicht en updates van de projectstatus voor beter management.

Kostenbeheersing

Directe controle over de projectkosten helpt bij het handhaven van budgetten en het verhogen van de winstgevendheid.

Strategische planning

Gebruik gedetailleerde rapporten om jouw bedrijfsstrategie aan te scherpen en toekomstige projecten beter te plannen.

Klanttevredenheid

Snellere en nauwkeurigere projectafrekening leidt tot hogere klanttevredenheid.

Ook jij kunt een tevreden klant bij ons worden

“Groei is voor ons minder belangrijk dan omvang”, zegt Sven. “We willen liever de beste zijn, dan de grootste. Het beste dakdekbedrijf, maar ook de beste werkgever.” Serco werkt met een aantal collega-bedrijven samen in…

dakdekkers-serco-logo

Sven Kruger, bedrijfsleider Serco Dakspecialisten

“Vanaf september 2019 werken Ludo en collega’s bij Klok met het Gilde-systeem. Inclusief de mobiele werkbonnen en de financiële module. Maakt het de verwachtingen waar? “Meer dan. De argumenten van ons collega-bedrijf blijven in de…

installateurs-klok-logo

Ludo Staps, bedrijfsleider van Installatiebedrijf Klok uit Diever.

“We werken om geld te verdienen. Het Gilde-systeem ondersteunt dat perfect. Ik zie twee grote voordelen. Een: je hoeft klantgegevens maar één keer in te voeren. Scheelt veel tijd en fouten. Twee: de calculatiemodule heeft…

schilders-hsh-logo

Özkan Sahingöz, directeur HSH schilderwerken BV Hoofddorp

Profiteer van onze sterke partners

DEZE PRODUCTEN KUNNEN JE
OOK INTERESSEREN

Krijg gratis advies!

Overtuig uzelf en laat u adviseren over onze software

Dit is GILDE

De branchesoftware van GILDE ondersteunt gebruikers bij kantoororganisatie en operationele controle, maar ook bij ontwerp, presentatie en productie.

Contact & Ondersteuning

Wij zijn er voor u!
Dit zijn onze contactmogelijkheden

Vraag nu gratis advies aan!

Vul gewoon het formulier in en wij doen de rest!

    Bent u al klant?

    Hoeveel personen werken er/gaan er werken met de software?


    Uw branche *

    Hoe heb je over ons gehoord? *

    gilde-cta-image