Ben je actief in de afbouwbranche en op zoek naar een manier om jouw bedrijfsprocessen te stroomlijnen? Gilde biedt een professionele softwareoplossing speciaal ontworpen voor afbouwbedrijven zoals vloeren- en wandbedrijven, stukadoors of all-round afbouwers. Met onze modulaire software optimaliseer je niet alleen de dagelijkse bedrijfsvoering, maar zorg je ook voor een naadloze overgang van aanvraag tot nazorg.

Optimaliseer de dagelijkse bedrijfsvoering van jouw afbouwbedrijf!

software-voor-afbouwbedrijven_tijd-kostenbesparing

Tijd- en kostenbesparing

Onze software voor de afbouwbranche is ontworpen om de workflow van jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Door integratie van branchespecifieke modules en koppelingen kun je processen zoals offerte- en orderverwerking stroomlijnen. Het resultaat? Een directe vermindering van zowel tijd als kosten. Met Gilde investeer je in een oplossing die zich snel terugverdient.

Maatwerk en modules

De software voor afbouw is volledig naar wens in te richten met modules die passen bij jouw specifieke bedrijfsactiviteiten. Of je nu behoefte hebt aan verbeterde nacalculatie, logistieke ondersteuning of naadloze boekhoudkoppelingen, wij maken het mogelijk.

software-voor-afbouwbedrijven_modules
software-voor-afbouwbedrijven_efficient

Efficiëntie op elk niveau

Van snelle calculaties en professionele offertes tot projectadministratie en facturatie: alles is ontworpen om maximale efficiëntie te garanderen. Onze afbouw software biedt krachtige tools die je helpen om grip te houden op alle onderdelen van je bedrijfsvoering.

Mobiliteit en flexibiliteit

In de afbouwsector gebeurt veel werk op locatie. Onze mobiele oplossingen zoals de Mobiele Werkbon en Inspectie & Workflow applicaties zorgen ervoor dat je altijd en overal toegang hebt tot cruciale informatie, precies zoals je die op kantoor zou vinden.

software-voor-afbouwbedrijven_mobiliteit
Voordelen
van Gilde

Solide softwarebasis

Met onze software beheer je alle aspecten van je bedrijfsvoering vanuit een stabiel en betrouwbaar systeem.

Professioneel en betrouwbaar

Creëer in een handomdraai professionele en betrouwbare calculaties en offertes, waardoor je de kans op fouten minimaliseert en je rendement optimaliseert.

Complete controle

Behoud volledige controle over je bedrijfsvoering met duidelijke overzichten van je projectstatus en toegang tot relevante managementinformatie.

Toegang waar je ook bent

Onze oplossingen voor mobiel werken zorgen ervoor dat je overal toegang hebt tot belangrijke data, wat leidt tot meer efficiëntie en werkplezier.

Groei en aanpasbaarheid

Pas de afbouw software aan jouw groeiende behoeften aan door te kiezen uit een breed scala aan modules en koppelingen met andere expert-oplossingen.

Ook jij kunt een tevreden klant bij ons worden

“We zagen dat het Gilde-systeem aansluit bij onze wensen en dat het met een juiste inrichting ons werk nog een stuk eenvoudiger kon maken. Daarom hebben wij de keuze gemaakt om verder te gaan met…

dakdekkers-weijerseikhout-logo

Koen Verharen, Weijerseikhout, Duurzame dakvernieuwers

“Tot 2018 werkten we met een in eigen beheer ontwikkeld calculatieprogramma en een los financieel programma. Het werkte, maar groeide niet gemakkelijk met ons mee. Nacalculatie is bijvoorbeeld een belangrijk ding, maar dat ging op…

dakdekkers-dakdokters-logo

Marcel Brune, controller De Dakdokters Amsterdam

“Omdat de hele keten gekoppeld is, moet ik bij wijze van spreken mijn best doen om nog fouten te maken. De inkoop volgt logisch uit de opdrachtbevestiging en die volgt weer logisch uit de offerte.…

installateurs-vodavi-logo

Martin Vonk, Vodavi

Profiteer van onze sterke partners

DEZE PRODUCTEN KUNNEN JE
OOK INTERESSEREN

Krijg gratis advies!

Overtuig uzelf en laat u adviseren over onze software

Dit is GILDE

De branchesoftware van GILDE ondersteunt gebruikers bij kantoororganisatie en operationele controle, maar ook bij ontwerp, presentatie en productie.

Contact & Ondersteuning

Wij zijn er voor u!
Dit zijn onze contactmogelijkheden

Vraag nu gratis advies aan!

Vul gewoon het formulier in en wij doen de rest!

    Hoeveel personen gaan er werken met de software?


    Uw branche *

    Hoe heb je over ons gehoord? *

    gilde-cta-image