Mobiel werken met Gilde Allround:
Jouw zakelijke behoeften altijd binnen handbereik

Maak je bedrijfsvoering flexibeler met Gilde Allround. Toegang tot essentiële bedrijfsfuncties, overal en altijd, voor een efficiëntere workflow.

mobiel-werken-allround-header

Ben je op zoek naar een manier om je bedrijfsvoering efficiënter en flexibeler te maken, ongeacht jouw locatie? Gilde Allround biedt dé oplossing voor mobiel werken, speciaal ontwikkeld om naadloos aan te sluiten op Gilde Pro, onze toonaangevende ERP-software.

Ontdek hoe deze krachtige tool jouw mobiele werkplek transformeert en een stroomlijning van je dagelijkse bedrijfsactiviteiten mogelijk maakt.

mobiel-werken-allround-1

Professionele mobiele kantoor

Met Gilde Allround transformeer je elke locatie in een volwaardig kantoor. Deze digitale tool is speciaal ontwikkeld om samen te werken met de Gilde Pro-applicatie, zodat je vanaf elke plek toegang hebt tot je bedrijfsgegevens. Of je nu op de werkplek bent of op afstand werkt, Gilde Allround zorgt ervoor dat je altijd real-time dezelfde informatie bij de hand hebt. Van offerte voorbereiding en projectoverzichten tot agenda’s en facturatieprocessen.

Ook buiten de kantoordeuren

De buitendienst speelt een cruciale rol in het succes van uw bedrijf. Gilde Allround maakt van jouw buitendienst een verlengstuk van je backoffice. Met een simpele inlog op de tablet of smartphone heeft je team direct toegang tot alle taken en projecten. Denk hierbij aan het raadplegen en bewerken van offertes, klant- en projectgegevens, evenals het aanmaken en verwerken van werkbonnen

mobiel-werken-allround-2
mobiel-werken-allround-3

Handige uitbreidingen en functionaliteiten

Gilde Allround maakt het eenvoudig om je mobiele werkervaring aan te passen en te verbeteren. Je kunt met deze tool onder andere je uren registreren en werkbonnen overzichtelijk verwerken door middel van checklists en formulieren. Ook kun je materialen kiezen en bestellen via geïntegreerde platforms zoals 2BA of ArtSelect.

Til je bedrijfsvoering naar een hoger niveau met Gilde Allround

Gilde Allround is niet alleen een aanvulling op je bestaande Gilde Pro-versie. Het is een upgrade die de manier waarop je zaken doet makkelijker maakt. Ben je klaar om je mobiele werkervaring prettiger te maken en je bedrijfsprocessen naar een hoger niveau te tillen? Neem dan contact op en ontdek wat Gilde Allround voor jou kan betekenen.

mobiel-werken-allround-4
Voordelen van
mobiel werken met Gilde Allround

Toegankelijkheid

Overal mobiel kunnen werken vermindert de kans op fouten en bespaart tijd door processen te stroomlijnen.

Moderne interface

Een overzichtelijke en gebruiksvriendelijke interface stelt je in staat snel en efficiënt te werken.

Platformonafhankelijk

Werk met de apparatuur van jouw keuze, of het nu een smartphone, tablet of desktop is.

Altijd beschikbaar

Je hebt alleen een internetverbinding nodig om toegang te krijgen tot je bedrijfsgegevens, overal en altijd.

Ook jij kunt een tevreden klant bij ons worden

“We zochten een pakket dat aansloot bij wat we eerder zelf hadden laten ontwikkelen”, zegt technisch directeur Jan van Beelen. “Gilde kon het systeem soepel inrichten naar onze bedrijfsprocessen. Die flexibiliteit vind ik ook de…

installateurs-bri-Groep-logo

Jan van Beelen, technisch directeur BRI Groep

“We werken om geld te verdienen. Het Gilde-systeem ondersteunt dat perfect. Ik zie twee grote voordelen. Een: je hoeft klantgegevens maar één keer in te voeren. Scheelt veel tijd en fouten. Twee: de calculatiemodule heeft…

schilders-hsh-logo

Özkan Sahingöz, directeur HSH schilderwerken BV Hoofddorp

“Als ik nu een calculatie maak, hoef ik inderdaad alleen een aantal basisgegevens in te voeren. Meters, oppervlak, aantal schoorstenen, dat soort dingen. Daarna kies ik de materialen uit de materialenlijsten in het systeem. Die…

dakdekkers_pbl-logo

Paul Lakemond, directeur PBL Dakwerken

Profiteer van onze sterke partners

DEZE PRODUCTEN KUNNEN JE
OOK INTERESSEREN

Krijg gratis advies!

Overtuig uzelf en laat u adviseren over onze software

Dit is GILDE

De branchesoftware van GILDE ondersteunt gebruikers bij kantoororganisatie en operationele controle, maar ook bij ontwerp, presentatie en productie.

Contact & Ondersteuning

Wij zijn er voor u!
Dit zijn onze contactmogelijkheden

Vraag nu gratis advies aan!

Vul gewoon het formulier in en wij doen de rest!

    Bent u al klant?

    Hoeveel personen werken er/gaan er werken met de software?


    Uw branche *

    Hoe heb je over ons gehoord? *

    gilde-cta-image