Gilde HR-Dossier: Je personeelsdossiers
altijd up-to-date

Houd je personeelsdossiers altijd up-to-date met Gilde HR-Dossier. Eenvoudig toegang tot alle personeelsinformatie voor een efficiënte bedrijfsvoering.

hr-dossier-header

Een goed ingericht personeelsdossier geeft je snel toegang tot alle informatie over elke werknemer. En met de juiste inrichting hoef je nooit meer te zoeken. Via de PC, laptop, tablet of smartphone heb je 24 uur per dag direct inzage. Het helpt om het personeelsdossier goed op orde te hebben. Voor je medewerkers, maar ook voor bijvoorbeeld externe krachten die je inhuurt. Wanneer je je Gilde-systeem uitbreidt met HR-Dossier heb je voortaan toegang tot een overzichtelijk HR-dashboard.

hr-dossier-1

Mis nooit meer een document, mijlpaal of deadline

De mogelijkheden voor het vastleggen van persoonsgebonden informatie in het HR-Dossier zijn nagenoeg eindeloos. Denk in eerste instantie natuurlijk aan diploma’s, loonstrookjes, ziekteverzuim, openstaande verlofdagen, geplande data voor cursussen, opleidingen of een beoordelingsgesprek, enzovoorts. Maar ook leasecontracten van auto’s, uitgifte van laptops, werktelefoons en (speciale) werkkleding zijn eenvoudig te documenteren. Een goed personeelsdossier geeft je snel toegang tot alle informatie over elke werknemer. Bekijk de video voor meer informatie: Gilde HR-Dossier Video

Altijd overzichtelijk en up-to-date

Een goed bijgehouden personeelsdossier biedt een overzichtelijk en up-to-date beeld van je medewerkers. Door alle informatie centraal te beheren, voorkom je dat belangrijke documenten en deadlines over het hoofd worden gezien. Dit zorgt voor een efficiënte en gestroomlijnde HR-administratie. Met het HR-Dossier kun je eenvoudig informatie bijwerken en inzien, waardoor je altijd een actueel beeld hebt van de status van je personeelszaken.

hr-dossier-2
hr-dossier-3

Eenvoudig je belangrijke personeelszaken op orde

De koppeling met het HR-Dossier komt eenvoudig tot stand en maakt het mogelijk om snel en efficiënt je personeelsdossiers in te richten. Enkele voordelen zijn de snelle oplevering en de mogelijkheid om de digitale omgeving in je eigen huisstijl te gebruiken. Bovendien is het systeem handig te gebruiken op mobiele apparaten, waardoor je altijd en overal toegang hebt tot de benodigde informatie. Dit vergemakkelijkt het beheer van je personeelszaken aanzienlijk.

Efficiënt en centraal beheer

Je hoeft slechts eenmalig gegevens vast te leggen in je Gilde Omgeving. HR-Dossier haalt de brongegevens automatisch op, wat dubbel werk voorkomt en de kans op fouten vermindert. Dit centrale beheer zorgt ervoor dat alle personeelsgegevens consistent en up-to-date zijn. Door deze efficiënte aanpak bespaar je tijd en kun je je beter richten op andere belangrijke HR-taken, zoals het ondersteunen van je medewerkers en het verbeteren van hun werkervaring.

hr-dossier-4
Voordelen van
Gilde HR-Dossier

Centraal beheer van personeelsinformatie

De module HR-Dossier is gekoppeld met het personeelsbestand van je Gilde-systeem. Je hebt geen andere systemen of applicaties meer nodig.

Altijd en overal toegang

De vastgelegde personeelsinformatie is 24/7 beschikbaar vanaf alle (mobiele) devices.

Eenvoudige managementinformatie

Managementinformatie is eenvoudig in te zien en te delen door middel van handige overzichten en rapportages.

Toegang voor medewerkers

Medewerkers hebben online altijd toegang tot hun eigen gegevens, onder andere voor het downloaden van loonstroken en jaaropgaven, het doen van een verlofaanvraag en het inzien van gespreksverslagen.

Automatische notificaties

Dankzij automatische notificaties mis je geen enkele afspraak, jubileum of contractverlenging.

Wettelijke bewaarplicht

Gegevens worden volgens wettelijke bepaling gedurende 7 jaar bewaard.

Uitbreidbaar met salarisverwerking

Indien gewenst kan het HR-Dossier worden uitgebreid met gekoppelde salarisverwerking.

Ook jij kunt een tevreden klant bij ons worden

“Omdat de hele keten gekoppeld is, moet ik bij wijze van spreken mijn best doen om nog fouten te maken. De inkoop volgt logisch uit de opdrachtbevestiging en die volgt weer logisch uit de offerte.…

installateurs-vodavi-logo

Martin Vonk, Vodavi

“We zagen dat het Gilde-systeem aansluit bij onze wensen en dat het met een juiste inrichting ons werk nog een stuk eenvoudiger kon maken. Daarom hebben wij de keuze gemaakt om verder te gaan met…

dakdekkers-weijerseikhout-logo

Koen Verharen, Weijerseikhout, Duurzame dakvernieuwers

“Groei is voor ons minder belangrijk dan omvang”, zegt Sven. “We willen liever de beste zijn, dan de grootste. Het beste dakdekbedrijf, maar ook de beste werkgever.” Serco werkt met een aantal collega-bedrijven samen in…

dakdekkers-serco-logo

Sven Kruger, bedrijfsleider Serco Dakspecialisten

Profiteer van onze sterke partners

DEZE PRODUCTEN KUNNEN JE
OOK INTERESSEREN

Krijg gratis advies!

Overtuig uzelf en laat u adviseren over onze software

Dit is GILDE

De branchesoftware van GILDE ondersteunt gebruikers bij kantoororganisatie en operationele controle, maar ook bij ontwerp, presentatie en productie.

Contact & Ondersteuning

Wij zijn er voor u!
Dit zijn onze contactmogelijkheden

Vraag nu gratis advies aan!

Vul gewoon het formulier in en wij doen de rest!

    Bent u al klant?

    Hoeveel personen werken er/gaan er werken met de software?


    Uw branche *

    Hoe heb je over ons gehoord? *

    gilde-cta-image