documentmanagement-kop

Documentmanagement

Nooit meer lang zoeken naar documenten

Bent u ook veel tijd kwijt aan zoeken naar de juiste informatie? Gemiddeld zoeken we een uur per dag naar documenten in Outlook, op de server en in papieren dossiers. Dat kan aanzienlijk sneller en eenvoudiger met ons documentmanagementsysteem.

Door te werken met documenttypes en kenmerken, kunt u documenten nog sneller terugvinden en bent u niet meer afhankelijk van een mappenstructuur. Daardoor kunt u bijvoorbeeld direct vanuit het Gilde-systeem een inkoopfactuur vinden bij een boeking.

Met gemak uw documenten digitaal archiveren en beheren

Het Gilde documentmanagement-systeem is gebaseerd op Windream en bevat functionaliteit voor versiebeheer en het beheren van de bewaartermijnen. Dankzij een uitgebreid rechtensysteem voorkomt u ongeoorloofde toegang tot documenten. Bovendien zijn alle bestanden tekstdoorzoekbaar zodat u een ‘Google’ voor uw eigen archief krijgt!

Met de module Documentmanagement archiveert u ook eenvoudig e-mails en digitale documenten in uw Gilde-dossiers. In Outlook selecteert u uw e-mailberichten en drukt daarna op de knop ‘Archiveren’. Via een eenvoudig menu kiest u het projectdossier en stelt u het documenttype voor de bijlagen in. Daarna zet u de e-mailberichten en bijlagen automatisch op de juiste plek. Ook vanuit de Windows Verkenner kunt u bestanden direct archiveren.

gilde-documentmanagement

Vraag ons product nu aan!

Gebruikt u al een andere kantoorsoftware? Stap dan nu naar ons over!

Voordelen voor u

Minder tijd kwijt aan het zoeken naar uw documenten

Centrale opslag van alle documenten

E-mails worden direct vanuit Outlook met één druk op de knop gearchiveerd

U bepaalt wie inzicht krijgt in welke documentarchieven

Documenten terugvinden aan de hand van kenmerken en op basis van de volledig tekst

De ingebouwde viewer kan meer dan 200 formaten tonen, waaronder ook AutoCAD

Dé Gilde uitbreiding voor professioneel documentmanagement

Gebruikt u al een andere kantoorsoftware? Stap dan nu naar ons over!

Dit is Gilde Software

Al meer dan 25 jaar helpen wij mkb-bedrijven met ERP- en bedrijfssoftware. Onze totale software-oplossing voor projectmatig werkende en dienstverlenende mkb-bedrijven hebben we ondergebracht in het Gilde-Systeem. Met deze open software-oplossing bent u altijd goed voorbereid op de slimme toepassingen van vandaag en morgen.

Relatiebeheer, CRM, calculaties, projectmanagement; met onze bedrijfssoftware automatiseert u uw totale bedrijfsproces. Gilde Software biedt expert-oplossingen in diverse branches in en om de bouwsector. Zo bent u met Gilde Software altijd klaar voor de toekomst.

dit-is-gilde-software

Dit zeggen onze klanten

“We doen veel schades en calamiteiten, dus je weet ’s ochtends nooit waar je ’s middags bent. Dan is het wel heel handig als ik op kantoor een werkbon kan maken en dat collega’s die op hun tablet binnenkrijgen. Als zij die digitaal invullen met gebruikte uren en materialen, kan de klant digitaal een handtekening zetten en kunnen de mensen naar de volgende klus. Ze kunnen zelfs vanuit de Werkbon App naar het goede adres navigeren. Op kantoor staat intussen alles meteen klaar voor de factuur. Ideaal. Ik hoef ik nergens meer achteraan en de foutenkans is zo ongeveer nul.”

afbouw-dennissen-logo

Tom Dennissen, eigenaar Dennissen Schilderwerken en Glasisolatie, Beuningen

Afbouw

“Ergens halverwege de jaren 90 moesten we automatiseren en zijn we ons gaan oriënteren op een compleet pakket bedrijfssoftware. Onze eerste eis was: het moet beter zijn dan wat we hebben. Het Gilde-systeem is dat. Het mooie was dat het sterk Van Berlo-specifiek ingericht kon worden. De erp-software ondersteunde onze bedrijfsprocessen zonder dat wij de organisatie van het hele bedrijf moesten omgooien. En, ik blijf het zeggen, de planning van onze ‘events’ zoals wij onze projecten noemen, liep perfect.”

afbouw-van-berlo-logo

Twan van Hal, directeur Productie en Technologie van Berlo Groep

Afbouw

Bekijk al onze referenties!

Wat onze klanten over ons zeggen!

Onze sterke partners

gilde-software-partners

Vraag nu!

Vul gewoon het formulier in en wij doen de rest!

    Bent u al klant?

    Hoeveel personen werken er/gaan er werken met de software?


    Uw branche *

    Hoe heb je over ons gehoord? *

    gilde-software-formular