flexibele-softwareoplossingen-voor-installatiebedrijven

Flexibele softwareoplossingen voor installatiebedrijven

Professionele software voor de installateur

Met onze modulaire software kunt u alle taken uitvoeren die verband houden met uw dagelijkse bedrijf. Het ondersteunt zowel de offerte- en orderverwerking als de prijsberekening tot aan de mobiele orderverwerking in de installatiebranche. De uitgebreide basisfunctionaliteit breidt u eenvoudig uit met diverse modules, zoals Logistiek, Service & Onderhoud, Boekhouding met verwerking van gescande inkoopfacturen en een Mobiele werkbon, en branche specifieke koppelingen.

Geoptimaliseerde processen besparen u tijd en geld, en dankzij de uitgebreide calculatiemogelijkheden zorgt u altijd voor een goede offerte en een professionele uitstraling naar uw klant. Overtuig uzelf nu van onze sterke software oplossing!

Slimme software voor de installateur

Met het basis programma legt u de basis voor uw offerte- en orderverwerking. Van de administratie van uw klant-, artikel- en bedrijfsgegevens tot calculatie en facturatie. De planningskalender ondersteunt u bij het plannen en organiseren van uw klantafspraken met het notitie- en taakbeheer. Talloze standaardinterfaces (bijv. 2ba, groothandels, ) zijn al geïntegreerd waardoor u altijd de beschikking heeft tot actuele artikelgegevens

Mobiel werken voor de installateur

Met mobiele klantopdrachten kunt u op elk moment live aan de slag. De digitale werkbonnen kunnen direct bij de klant worden ingevuld . Er is ook de mogelijkheid om een mobiele tijdregistratie-app te gebruiken om de uren vast te leggen. De gegevens kunnen vervolgens in de software verder worden verwerkt voor alle andere processen. In de volgende stap kunnen de gegevens rechtstreeks aan de software worden doorgegeven en worden ze gebruikt om de offerteberekening en facturering voor te bereiden.

gilde-schilder-installateur
professionele-software-voor-de-installateur

Handige gegevensuitwisseling

Het is ook eenvoudig om bestaande gegevens in verschillende formaten te importeren via standaard interfaces zoals Excel, XML, etc. Directe koppelingen met websites van alle bekende groothandels zijn standaard aanwezig. Daarnaast zijn er interfaces beschikbaar met tekenprogramma’s.

Bijpassende modules

De basis software voor de installateur is eenvoudig modulair uit te breiden . Relevante optionele modules zijn bijvoorbeeld planning, nacalculatie, service en onderhoud of bestellen/logistiek. Er zijn meer opties beschikbaar. Er zijn ook tal van interfaces, zoals DICO, 2BA of Artikelbeheer.nl

VRIJBLIJVEND ADVIESGESPREK AANVRAGEN!

Gebruikt u al een andere kantoorsoftware? Stap dan nu naar ons over!

Voordelen voor u

De Gilde-software is de perfecte oplossing voor het professionele installatiebedrijf. Een greep uit de vele voordelen voor u:

Software volledig afgestemd op installateurs

Wij begrijpen uw bedrijfsprocessen en kennen uw uitdagingen. Onze software spreekt dezelfde taal als u!

Meer grip op de bedrijfsvoering

U heeft op elk moment een overzicht van uw projectstatus en inzicht in relevante management informatie.

Professionele en betrouwbare calculaties en offertes maken

U maakt in een handomdraai een professioneel ogende en complete offerte. De foutkans is minimaal, het rendement optimaal.

Per project alles onder controle

U bespaart tijd en ruimte door automatische dossiervorming per project

Vlotte implementatie en korte terugverdientijd

Al uw bedrijfsprocessen automatiseert u in één geïntegreerd pakket. Zo verzet u al snel meer werk in minder uren.

VRIJBLIJVEND ADVIESGESPREK AANVRAGEN!

Gebruikt u al een andere kantoorsoftware? Stap dan nu naar ons over!

Vragen en antwoorden

Het softwareprogramma voor installatiebedrijven is een modulair systeem. Dit is een groot voordeel voor u, aangezien u eenvoudig uw softwarepakket naar eigen behoefte kunt samenstellen. Je koopt dus echt alleen de features die je nodig hebt. Daarnaast zijn er tal van standaard interfaces en apps voor mobiel werken beschikbaar.

Voor ons stopt het advies niet na de aankoop van de software. Wij ondersteunen u met verschillende diensten en onze gedetailleerde online documentatie bij het dagelijkse werk.

Heb je nog vragen over het product?

Wij adviseren u graag!

Dit is Gilde Software

Al meer dan 25 jaar helpen wij mkb-bedrijven met ERP- en bedrijfssoftware. Onze totale software-oplossing voor projectmatig werkende en dienstverlenende mkb-bedrijven hebben we ondergebracht in het Gilde-Systeem. Met deze open software-oplossing bent u altijd goed voorbereid op de slimme toepassingen van vandaag en morgen.

Relatiebeheer, CRM, calculaties, projectmanagement; met onze bedrijfssoftware automatiseert u uw totale bedrijfsproces. Gilde Software biedt expert-oplossingen in diverse branches in en om de bouwsector. Zo bent u met Gilde Software altijd klaar voor de toekomst.

dit-is-gilde-software

Dit zeggen onze klanten

“Vanaf september 2019 werken Ludo en collega’s bij Klok met het Gilde-systeem. Inclusief de mobiele werkbonnen en de financiële module. Maakt het de verwachtingen waar? “Meer dan. De argumenten van ons collega-bedrijf blijven in de praktijk overeind. Intern zijn we vooral enthousiast over de sterke innerlijke logica van het Gilde-systeem. Alle stappen in de workflow komen logisch uit elkaar voort. Je weet altijd precies waar je bent en hebt het verloop helder in beeld. Als de factuur gestuurd is, wordt het project gearchiveerd. Zo wil je het hebben.”

installateurs-klok-logo

Ludo Staps, bedrijfsleider van Installatiebedrijf Klok uit Diever.

Installatie

“Omdat de hele keten gekoppeld is, moet ik bij wijze van spreken mijn best doen om nog fouten te maken. De inkoop volgt logisch uit de opdrachtbevestiging en die volgt weer logisch uit de offerte. Zo grijpt alles in elkaar. Met één druk op de knop kan ik servicecontracten toevoegen en deze al even eenvoudig beheren. Geweldig. Omdat alles wat ik doe in het Gilde-systeem wordt opgeslagen, kan ik bijvoorbeeld een offerte heel gemakkelijk aanpassen. Het is allemaal zoveel sneller en eenvoudiger.”

installateurs-vodavi-logo

Martin Vonk, Vodavi

Installatie

“We zochten een pakket dat aansloot bij wat we eerder zelf hadden laten ontwikkelen”, zegt technisch directeur Jan van Beelen. “Gilde kon het systeem soepel inrichten naar onze bedrijfsprocessen. Die flexibiliteit vind ik ook de grote kracht van dit pakket. Het is op maat te maken voor elk bedrijf dat projectmatig werkt. Nu volgen we op 30 werkplekken dezelfde volgorde in de werkprocessen, van calculatie tot factuur. Wat dat aan tijd en gemak oplevert!”

installateurs-bri-Groep-logo

Jan van Beelen, technisch directeur BRI Groep

Installatie

Bekijk al onze referenties!

Wat onze klanten over ons zeggen!

Onze sterke partners

gilde-software-partners

Vraag nu!

Vul gewoon het formulier in en wij doen de rest!

    Hoeveel personen gaan er werken met de software?


    Uw branche *

    Hoe heb je over ons gehoord? *

    gilde-software-formular