flexibele-softwareoplossingen-voor-vastgoedonderhoudsbedrijven

Flexibele softwareoplossingen voor vastgoedonderhoudsbedrijven

Professionele software voor de vastgoedonderhoudsbranche

Met de modulaire Vastgoedondershoud-software van Gilde organiseert en automatiseert u alle taken die verband houden met uw dagelijkse bedrijf. Met Gilde optimaliseert u zowel de offerte- en orderverwerking als de prijsberekening tot aan de mobiele orderverwerking in de vastgoedonderhoudsbranche.

De uitgebreide basisfunctionaliteit breidt u eenvoudig nog verder uit met diverse modules, zoals Logistiek, Service & Onderhoud, Boekhouding, Inkoopfactuurverwerking, Mobiele werkbon, en branche specifieke koppelingen.

Geoptimaliseerde processen besparen u tijd en geld, en dankzij de uitgebreide calculatiemogelijkheden zorgt u altijd voor een goede offerte en een professionele uitstraling naar uw klant!

Slimme software voor VGO-professionals

Gilde Software is begonnen als een specialistisch calculatieprogramma voor de schildersbranche. Inmiddels is de bedrijfssoftware dermate uitgebreid en op essentiële onderdelen verrijkt naar de eisen die de hedendaagse vastgoedonderhoud-branche stelt.

Centraal staat altijd de vraag: hoe kunnen we de software zo praktisch mogelijk maken voor bedrijven in het vastgoedonderhoud? Zeker in de krachtige calculatiemodule zijn alle eisen en wensen van de vastgoedonderhoudsbranche volledig vertegenwoordigd. Uit de calculatie volgt de professionele offerte. Is die akkoord, dan kunt u in een adem door het project starten. Voor uw gemak.

gilde-schilder-vastgoedonderhoudsbranche
professionele-software-voor-de-vastgoedonderhoudsbranche

Mobiel werken in de Vastgoedonderhoudsbranche 

Het meest belangrijke werk wordt gedaan op locatie. Dat weten we allemaal. Daarom levert Gilde diverse krachtige oplossingen voor mobiel werken. Denk aan de Mobiele Werkbon en – Weekstaat en onze Inspectie & Workflow oplossingen (Resultaatgericht Samenwerken). Met Gilde is de informatie op de werkplaats altijd hetzelfde als in de backoffice, en andersom. U heeft overal toegang tot de juiste data en kunt zelfs uw klanten toegang geven tot cruciale informatie over status en voortgang. Dat zorgt voor meer efficiency en groter werkplezier.

Praktische uitbreidingen

De toch al uitgebreide mogelijkheden van uw Gilde software kunnen worde uitgebreid met diverse modules en koppelingen om uw werk te optimaliseren en processen te automatiseren. Tijdens een persoonlijk adviesgesprek geven we u graag een helder overzicht van uw mogelijkheden.

VRIJBLIJVEND ADVIESGESPREK AANVRAGEN!

Gebruikt u al een andere kantoorsoftware? Stap dan nu naar ons over!

Voordelen voor u

De Gilde-software is de perfecte oplossing voor het professionele vastgoedonderhoudsbedrijf. Een greep uit de vele voordelen voor u:

Solide softwarebasis

Van relatiebeheer, CRM, calculaties tot projectmanagement: met onze bedrijfssoftware automatiseert u stabiel en betrouwbaar uw hele bedrijfsproces.

Meer grip op de bedrijfsvoering

U heeft op elk moment een overzicht van uw projectstatus en inzicht in relevante management informatie.

Professionele en betrouwbare calculaties en offertes maken

U maakt in een handomdraai een professioneel ogende en complete offerte. De foutkans is minimaal, het rendement optimaal.

Per project alles onder controle

U bespaart tijd en ruimte door automatische dossiervorming per project.

Altijd toegang tot belangrijke data

Dankzij onze mobiel werken-oplossingen heeft u overal toegang tot de juiste data. Dat zorgt voor meer efficiency, een kleinere foutkans en groter werkplezier.

VRIJBLIJVEND ADVIESGESPREK AANVRAGEN!

Gebruikt u al een andere kantoorsoftware? Stap dan nu naar ons over!

Vragen en antwoorden

Gilde software voor vastgoedonderhoudbedrijven is een modulair systeem. Dit is een groot voordeel voor u, aangezien u eenvoudig uw softwarepakket naar eigen behoefte kunt samenstellen. U koopt dus echt alleen de features die u nodig heeft. Daarnaast zijn er tal van standaard interfaces en apps voor mobiel werken beschikbaar.

Voor ons stopt het advies niet na de aankoop van de software. Wij ondersteunen u met verschillende diensten en onze gedetailleerde online documentatie bij het dagelijkse werk.

Heb je nog vragen over het product?

Wij adviseren u graag!

Dit is Gilde Software

Al meer dan 25 jaar helpen wij mkb-bedrijven met ERP- en bedrijfssoftware. Onze totale software-oplossing voor projectmatig werkende en dienstverlenende mkb-bedrijven hebben we ondergebracht in het Gilde-Systeem. Met deze open software-oplossing bent u altijd goed voorbereid op de slimme toepassingen van vandaag en morgen.

Relatiebeheer, CRM, calculaties, projectmanagement; met onze bedrijfssoftware automatiseert u uw totale bedrijfsproces. Gilde Software biedt expert-oplossingen in diverse branches in en om de bouwsector. Zo bent u met Gilde Software altijd klaar voor de toekomst.

dit-is-gilde-software

Dit zeggen onze klanten

“We wilden één programma voor alle workflows, van calculatie en offerte tot uitvoering. Verder wilden we het programma op de maat van ons bedrijf kunnen snijden. En we willen onze bedrijfssoftware goed kunnen koppelen met andere systemen. Gilde Software scoorde op alle drie de punten hoog. Dat maakte de keuze gemakkelijker.”

vastgoedonderhoud-pasman-logo

Marco Groeneveld, Pasman Integraal Vastgoedonderhoud

Vastgoedonderhoud

“We werken om geld te verdienen. Het Gilde-systeem ondersteunt dat perfect. Ik zie twee grote voordelen. Een: je hoeft klantgegevens maar één keer in te voeren. Scheelt veel tijd en fouten. Twee: de calculatiemodule heeft allerlei handigheidjes voor schildersbedrijven. Met de calculatie maak ik, in één moeite door, de offerte. Bij opdracht staat de werkomschrijving voor de vakmensen klaar en dat is de basis voor de factuur. Doordat ik de module Nacalculatie gebruik, komen verbruikte uren en materialen automatisch op het goede project en kan ik snel factureren”

schilders-hsh-logo

Özkan Sahingöz, directeur HSH schilderwerken BV Hoofddorp

Schilders

Bekijk al onze referenties!

Wat onze klanten over ons zeggen!

Onze sterke partners

gilde-software-partners

Vraag nu!

Vul gewoon het formulier in en wij doen de rest!

    Hoeveel personen gaan er werken met de software?


    Uw branche *

    Hoe heb je over ons gehoord? *

    gilde-software-formular