flexibele-softwareoplossingen-voor-wand-vloer-en-plafond-afbouwbedrijven

Flexibele softwareoplossingen voor wand-, vloer- en plafond afbouwbedrijven

Professionele software voor de afbouw vakman

De afbouwsoftware van Gilde is een professionele brancheoplossing voor bedrijven in de afbouwbranche. Met de modulaire software optimaliseert u alle processen die verband houden met uw dagelijkse bedrijfsvoering. Gilde ondersteunt zowel het aanvraag tot nazorg proces middels de offerte- en orderverwerking in de afbouwbranche.

De uitgebreide basisfunctionaliteit breidt u eenvoudig uit met branche specifieke modules en koppelingen. Bespaar tijd en geld door uw processen te optimaliseren. Overtuig uzelf nu van onze sterke software oplossing!

Slimme software voor afbouwprofessionals

Schilders, stukadoors, vloeren- en wandbedrijven en andere ondernemers in de Afbouw profiteren direct van onze bedrijfssoftware. Professioneel maar snel calculeren en met een klik offreren. Met het basispakket houdt u efficiënt alles onder controle. Van CRM, calculatie/offerte en projectadministratie tot en met facturatie. We richten het systeem in naar uw wensen. En we implementeren inclusief professionele overzichten en duidelijke standaard documenten. U kunt dan direct gebruik maken van de kant-en-klaar bijgeleverde calculatienormen, (offerte)teksten en artikelen. Er zijn ruime mogelijkheden voor mobiel werken. Voor nog meer controle is het Gilde-systeem uit te breiden met praktische modules. Denk aan de mobiele werkbon, nacalculatie met urenboeking via de app, logistiek en boekhouding met verwerking van gescande inkoopfacturen (PDF, XML, papier).

Vertrouwd met de Afbouw

Gilde Software is de bedrijfssoftware voor de volledige Afbouw. Bij elke volgende stap is het uitgangspunt: hoe kunnen we het zo praktisch mogelijk maken voor de Afbouw? In afstemming met de branche en de gebruikers is het Gilde-systeem gegroeid, dat honderden grote en kleinere bedrijven gebruiken. En andere bedrijven in Afbouw en Onderhoud. Het Gilde-systeem plooit zich met name in de calculatiefase helemaal naar de eisen en wensen van de (sub)branche. Uit de calculatie volgt de offerte. Is die akkoord, dan kunt u in een moeite door het project starten.

gilde-schilder-afbouw-vakman
professionele-software-voor-de-afbouw-vakman

Compleet en flexibel

Alle stappen volgen elkaar logisch op in het Gilde-systeem. Door de calculatie om te zetten naar een werkbegroting maakt u de basis voor de werkvoorbereiding, projectplanning en kostenbewaking. Na eventuele aanpassingen in de calculatie heeft u de definitieve kostenbudgetten voor de nacalculatie. U boekt de directe, indirecte en verzuimuren per werknemer en krijgt met één klik rapportages, inclusief eventuele onkosten en kilometerdeclaraties. U heeft altijd direct inzicht. Van aanneemsom tot en met de facturatie, u heeft grip op de onderhanden projecten.

Mobiel werken

Het meest belangrijke werk wordt gedaan op locatie. Dat weten we allemaal. Daarom levert Gilde diverse krachtige oplossingen voor mobiel werken. Denk aan de Mobiele Werkbon en – Weekstaat en onze Inspectie & Workflow oplossingen. Met Gilde is de informatie op de werkplaats altijd hetzelfde als in de backoffice, en andersom. Dat zorgt voor meer efficiency en groter werkplezier.

Praktische uitbreidingen

U kunt de toch al uitgebreide mogelijkheden van uw Gilde software uitbreiden naar wens met diverse modules en koppelingen om uw werk te optimaliseren en processen te automatiseren. Tijdens een persoonlijk adviesgesprek geven we u graag een helder overzicht.

VRIJBLIJVEND ADVIESGESPREK AANVRAGEN!

Gebruikt u al een andere kantoorsoftware? Stap dan nu naar ons over!

Voordelen voor u

De Gilde-software is de perfecte oplossing voor het professionele afbouwbedrijf. Een greep uit de vele voordelen voor u:

Solide softwarebasis

Van relatiebeheer, CRM, calculaties tot projectmanagement: met onze bedrijfssoftware automatiseert u stabiel en betrouwbaar uw hele bedrijfsproces.

Professionele en betrouwbare calculaties en offertes maken

U maakt in een handomdraai een professioneel ogende en complete offerte. De foutkans is minimaal, het rendement optimaal.

Meer grip op de bedrijfsvoering

U heeft op elk moment een overzicht van uw projectstatus en inzicht in relevante managementinformatie.

Altijd toegang tot belangrijke data

Dankzij onze mobiel werken-oplossingen heeft u overal toegang tot de juiste data. Dat zorgt voor meer efficiency, een kleinere foutkans en groter werkplezier.

Schaalbaar en aanpasbaar

Dankzij de vele uitbreidingsmodules en koppelingen met expert-oplossingen kunt u uw bedrijfsautomatisering naar eigen wens en behoefte uitbreiden en opschalen.

VRIJBLIJVEND ADVIESGESPREK AANVRAGEN!

Gebruikt u al een andere kantoorsoftware? Stap dan nu naar ons over!

Vragen en antwoorden

Gilde software voor afbouwbedrijven is een modulair systeem. Dit is een groot voordeel voor u, aangezien u eenvoudig uw softwarepakket naar eigen behoefte kunt samenstellen. U koopt dus echt alleen de features die u nodig heeft. Daarnaast zijn er tal van standaard interfaces en apps voor mobiel werken beschikbaar.

Voor ons stopt het advies niet na de aankoop van de software. Wij ondersteunen u met verschillende diensten en onze gedetailleerde online documentatie bij het dagelijkse werk.

Heb je nog vragen over het product?

Wij adviseren u graag!

Dit is Gilde Software

Al meer dan 25 jaar helpen wij mkb-bedrijven met ERP- en bedrijfssoftware. Onze totale software-oplossing voor projectmatig werkende en dienstverlenende mkb-bedrijven hebben we ondergebracht in het Gilde-Systeem. Met deze open software-oplossing bent u altijd goed voorbereid op de slimme toepassingen van vandaag en morgen.

Relatiebeheer, CRM, calculaties, projectmanagement; met onze bedrijfssoftware automatiseert u uw totale bedrijfsproces. Gilde Software biedt expert-oplossingen in diverse branches in en om de bouwsector. Zo bent u met Gilde Software altijd klaar voor de toekomst.

dit-is-gilde-software

Dit zeggen onze klanten

“We doen veel schades en calamiteiten, dus je weet ’s ochtends nooit waar je ’s middags bent. Dan is het wel heel handig als ik op kantoor een werkbon kan maken en dat collega’s die op hun tablet binnenkrijgen. Als zij die digitaal invullen met gebruikte uren en materialen, kan de klant digitaal een handtekening zetten en kunnen de mensen naar de volgende klus. Ze kunnen zelfs vanuit de Werkbon App naar het goede adres navigeren. Op kantoor staat intussen alles meteen klaar voor de factuur. Ideaal. Ik hoef ik nergens meer achteraan en de foutenkans is zo ongeveer nul.”

afbouw-dennissen-logo

Tom Dennissen, eigenaar Dennissen Schilderwerken en Glasisolatie, Beuningen

Afbouw

“Ergens halverwege de jaren 90 moesten we automatiseren en zijn we ons gaan oriënteren op een compleet pakket bedrijfssoftware. Onze eerste eis was: het moet beter zijn dan wat we hebben. Het Gilde-systeem is dat. Het mooie was dat het sterk Van Berlo-specifiek ingericht kon worden. De erp-software ondersteunde onze bedrijfsprocessen zonder dat wij de organisatie van het hele bedrijf moesten omgooien. En, ik blijf het zeggen, de planning van onze ‘events’ zoals wij onze projecten noemen, liep perfect.”

afbouw-van-berlo-logo

Twan van Hal, directeur Productie en Technologie van Berlo Groep

Afbouw

Bekijk al onze referenties!

Wat onze klanten over ons zeggen!

Onze sterke partners

gilde-software-partners

Vraag nu!

Vul gewoon het formulier in en wij doen de rest!

    Hoeveel personen gaan er werken met de software?


    Uw branche *

    Hoe heb je over ons gehoord? *

    gilde-software-formular