Nieuws

Gilde Software gaat verhuizen!

gilde-nieuw adres-head

Na jaren goed vertoeven aan de Impact 60b, pakken wij onze spullen op en verhuizen we. Maar echt ver weg gaan we niet. Slechts enkele honderden meters verderop staat ons nieuwe pand. De straatnaam is hetzelfde, alleen het nummer verandert. Wel zo makkelijk!  

“Het was dé tijd voor een verandering”, zegt Fadi Malti, Head of Finance van Craftview Benelux. Wíj zijn immers veranderd, als organisatie. Een verandering van locatie kon daardoor bijna niet uitblijven. Het geeft een mooie impuls aan het nieuwe GILDE onder de vleugels van CRAFTVIEW”. 

Nieuwe koers  

Ruim twee jaar geleden werd Gilde Software B.V. onderdeel van CRAFTVIEW GmbH . Het Duitse softwarehuis en is groeiende en heeft inmiddels 6 verschillende merken onder zijn spreekwoordelijke dak. CRAFTVIEW beoogt te groeien tot Europese ERP-marktleider in verscheidene specialistische branches. In Nederland ligt de focus op installatiebedrijven, dakdekkers en schilders-, VGO- en afbouwbedrijven. Maar daartoe limiteren we ons niet.   

Een logische stap 

Een Duitse moedermaatschappij, een verandering van management, diverse doorontwikkelingen aan de software. Collega’s erbij, collega’s vertrokken en zélfs enkelen die terug zijn van weggeweest.  “Het is een dynamische groep mensen”, zegt Fadi Malti. “Er zit veel kennis en drive en mijns inziens is het juist nu het goede moment om een stapje harder te lopen en extra te investeren in ons grootste goed, ons team”.  

Het nieuwe pand is nagenoeg transparant. De glazen pui laat veel licht door en bijna alle binnenwanden zijn van glas, waardoor de collega’s veel meer in verbinding staan met elkaar. Dit past bij wie we willen zijn. ”Het nieuwe kantoor is modern ingericht zijn. Er zijn ruimtes om te kunnen overleggen en bij te praten op een ontspannen manier. Er komt een geheel nieuw cursuslokaal, zodat wij ook in de toekomst deze service kunnen blijven leveren. Maar ook aan het klimaat is gedacht. Het dak is onlangs omgetoverd tot één grote (zonne-)energie generator!” 

De beste partner willen zijn en blijven!  

Gilde Software b.v. is nu GILDE by Craftview. “We ontwikkelen nog steeds aan hetzelfde product, maar met meer mankracht, meer kennis en meer samenwerking. Ontwikkeling gaat sneller, en synergetisch, met de kennis van onze extended collega’s. Ook hebben we besloten meer focus aan te brengen richting de eerdergenoemde branches’”, aldus Fadi Malti. 

Openingsfeest donderdag 12 oktober – komt u ook? 

Op donderdag 12 oktober a.s. vieren wij een klein feestje ter ere van onze verhuizing. Komt u ook? Vanaf 17.00 uur tot naar schatting 20.00 uur bent u welkom voor een drankje, hapje en een rondleiding om en door ons nieuwe pand.  

We horen graag of we rekening met u mogen houden. Laat u vóór 5 oktober weten of u komt? U kunt zich via dit formulier aanmelden voor de opening:  

GILDE by Craftview is de oplossing bij uitstek voor installatiebedrijven, dakdekkers en schilders-, VGO- en afbouwbedrijven. U vindt ons vanaf 1 oktober aan de Impact 77 te Duiven, een directe zichtlocatie aan de snelweg A12. Zien we u binnenkort in Duiven? Dan staat de koffie voor u klaar. En, vergeet niet uw administratie bij te werken. 

Nu delen