Gilde Inkoopfacturen Portaal

Uw inkoopfacturen eenvoudig, sneller en foutloos digitaal verwerken.

Al bijna 6 jaar bieden wij onze klanten het Gilde Inkoopfactuur Portaal ( GIP) aan. Met GIP maakt u gebruik van een website waarop u uw inkoopfacturen eenvoudig digitaal kunt verwerken. Inmiddels maken ruim 180 klanten gebruik van GIP en zijn er meer dan 1,5 miljoen facturen verwerkt. 

Uw werk wordt makkelijker met GIP! 

Werken met GIP haalt u letterlijk veel werk uit handen. En tegelijk wordt de kans op fouten in boekingen tot een minimum gereduceerd. Met GIP:

hoeft u facturen niet meer te printen, stempelen, rondsturen en in ordners te bewaren

worden uw facturen altijd digitaal verwerkt en geboekt in Gilde

blijven uw facturen digitaal bewaard en zijn ze terug te zoeken vanuit Gilde en GIP

wordt uw controle/audit proces met uw accountant eenvoudiger en efficiënter!

YouTube

Mit dem Laden des Videos akzeptieren Sie die Datenschutzerklärung von YouTube.
Mehr erfahren

Video laden

Met de additionele Module Workflow kunt u uw facturen:

volledig automatisch verwerken en boeken op basis van af te spreken criteria

mobiel op een smartphone goedkeuren

intern digitaal controleren en goedkeuren.

Bekijk ook onze Introductievideo en laat u meenemen in de mogelijkheden!

Dit is Gilde Software

Al meer dan 25 jaar helpen wij mkb-bedrijven met ERP- en bedrijfssoftware. Onze totale software-oplossing voor projectmatig werkende en dienstverlenende mkb-bedrijven hebben we ondergebracht in het Gilde-Systeem. Met deze open software-oplossing bent u altijd goed voorbereid op de slimme toepassingen van vandaag en morgen.

Relatiebeheer, CRM, calculaties, projectmanagement; met onze bedrijfssoftware automatiseert u uw totale bedrijfsproces. Gilde Software biedt expert-oplossingen in diverse branches in en om de bouwsector. Zo bent u met Gilde Software altijd klaar voor de toekomst.

dit-is-gilde-software

Dit zeggen onze klanten

“We doen veel schades en calamiteiten, dus je weet ’s ochtends nooit waar je ’s middags bent. Dan is het wel heel handig als ik op kantoor een werkbon kan maken en dat collega’s die op hun tablet binnenkrijgen. Als zij die digitaal invullen met gebruikte uren en materialen, kan de klant digitaal een handtekening zetten en kunnen de mensen naar de volgende klus. Ze kunnen zelfs vanuit de Werkbon App naar het goede adres navigeren. Op kantoor staat intussen alles meteen klaar voor de factuur. Ideaal. Ik hoef ik nergens meer achteraan en de foutenkans is zo ongeveer nul.”

afbouw-dennissen-logo

Tom Dennissen, eigenaar Dennissen Schilderwerken en Glasisolatie, Beuningen

Afbouw

“Ergens halverwege de jaren 90 moesten we automatiseren en zijn we ons gaan oriënteren op een compleet pakket bedrijfssoftware. Onze eerste eis was: het moet beter zijn dan wat we hebben. Het Gilde-systeem is dat. Het mooie was dat het sterk Van Berlo-specifiek ingericht kon worden. De erp-software ondersteunde onze bedrijfsprocessen zonder dat wij de organisatie van het hele bedrijf moesten omgooien. En, ik blijf het zeggen, de planning van onze ‘events’ zoals wij onze projecten noemen, liep perfect.”

afbouw-van-berlo-logo

Twan van Hal, directeur Productie en Technologie van Berlo Groep

Afbouw

Bekijk al onze referenties!

Wat onze klanten over ons zeggen!

Onze sterke partners

gilde-software-partners