hr-dossier-gilde-head

GILDE HR-Dossier

Uw personeelsdossiers altijd up-to-date

Een goed ingericht personeelsdossier geeft u snel toegang tot alle informatie over elke werknemer. En met de juiste inrichting hoeft u nooit meer te zoeken. Via de PC, laptop, tablet of smartphone heeft u 24 uur per dag direct inzage.

Het helpt om het personeelsdossier goed op orde te hebben. Voor uw medewerkers, maar ook voor bijvoorbeeld externe krachten die u inhuurt. Wanneer u uw Gilde-systeem uitbreidt met HR-dossier, heeft u voortaan toegang tot een overzichtelijk HR-dashboard.

GILDE HR-Dossier

Mis nooit meer een document, mijlpaal of deadline
De mogelijkheden voor het vastleggen van persoonsgebonden informatie in het HR-Dossier zijn nagenoeg eindeloos. Denk in eerste instantie natuurlijk aan diploma’s, loonstrookjes, ziekteverzuim, openstaande verlofdagen, geplande data voor cursussen, opleidingen of een beoordelingsgesprek, enzovoorts. Maar ook leasecontracten van auto’s, uitgifte van laptops, werktelefoons en (speciale) werkkleding zijn eenvoudig te documenteren.

hr-dossier-gilde
hr-dossier-gilde-2

Eenvoudig uw belangrijke personeelszaken op orde
De koppeling met HR-Dossier komt eenvoudig tot stand en zorgt ervoor dat u snel en efficiënt uw personeelsdossiers kan gaan inrichten. Enkele voordelen van de koppeling met HR-Dossier zijn;

 • Snelle oplevering;
 • Digitale omgeving in uw eigen huisstijl;
 • Handig overal te gebruiken op mobiele;
 • U hoeft slecht eenmalig gegevens vast te leggen in uw Gilde Omgeving. HR-Dossier haalt de brongegevens daar op.

Vraag ons product nu aan!

Gebruikt u nog geen of een andere branche- of kantoorsoftware? Stap dan nu naar ons over!

Voordelen voor u

De module HR-Dossier is gekoppeld met het personeelsbestand van uw Gilde-systeem. U heeft geen andere systemen of applicaties meer nodig.

De vastgelegde personeelsinformatie is 24/7 beschikbaar vanaf alle (mobiele) devices.

Managementinformatie is eenvoudig in te zien en te delen d.m.v. handige overzichten en rapportages.

Medewerkers hebben online altijd toegang tot hun eigen gegevens, o.a. voor het downloaden van loonstroken en jaaropgaven, doen van een verlofaanvraag en het inzien van gespreksverslagen.

Dankzij automatische notificaties mist u geen enkele afspraak, jubileum of contractverlenging.

Gegevens worden volgens wettelijke bepaling gedurende 7 jaar bewaard

Indien gewenst kan het HR-dossier worden uitgebreid met gekoppelde salarisverwerking.

Dé uitbreiding voor zorgeloze personeelsadministratie

Gebruikt u al een andere kantoorsoftware? Stap dan nu naar ons over!

Dit is Gilde Software

Al meer dan 25 jaar helpen wij mkb-bedrijven met ERP- en bedrijfssoftware. Onze totale software-oplossing voor projectmatig werkende en dienstverlenende mkb-bedrijven hebben we ondergebracht in het Gilde-Systeem. Met deze open software-oplossing bent u altijd goed voorbereid op de slimme toepassingen van vandaag en morgen.

Relatiebeheer, CRM, calculaties, projectmanagement; met onze bedrijfssoftware automatiseert u uw totale bedrijfsproces. Gilde Software biedt expert-oplossingen in diverse branches in en om de bouwsector. Zo bent u met Gilde Software altijd klaar voor de toekomst.

dit-is-gilde-software

Dit zeggen onze klanten

“We doen veel schades en calamiteiten, dus je weet ’s ochtends nooit waar je ’s middags bent. Dan is het wel heel handig als ik op kantoor een werkbon kan maken en dat collega’s die op hun tablet binnenkrijgen. Als zij die digitaal invullen met gebruikte uren en materialen, kan de klant digitaal een handtekening zetten en kunnen de mensen naar de volgende klus. Ze kunnen zelfs vanuit de Werkbon App naar het goede adres navigeren. Op kantoor staat intussen alles meteen klaar voor de factuur. Ideaal. Ik hoef ik nergens meer achteraan en de foutenkans is zo ongeveer nul.”

afbouw-dennissen-logo

Tom Dennissen, eigenaar Dennissen Schilderwerken en Glasisolatie, Beuningen

Afbouw

“Ergens halverwege de jaren 90 moesten we automatiseren en zijn we ons gaan oriënteren op een compleet pakket bedrijfssoftware. Onze eerste eis was: het moet beter zijn dan wat we hebben. Het Gilde-systeem is dat. Het mooie was dat het sterk Van Berlo-specifiek ingericht kon worden. De erp-software ondersteunde onze bedrijfsprocessen zonder dat wij de organisatie van het hele bedrijf moesten omgooien. En, ik blijf het zeggen, de planning van onze ‘events’ zoals wij onze projecten noemen, liep perfect.”

afbouw-van-berlo-logo

Twan van Hal, directeur Productie en Technologie van Berlo Groep

Afbouw

Bekijk al onze referenties!

Wat onze klanten over ons zeggen!

Onze sterke partners

gilde-software-partners

Vraag nu!

Vul gewoon het formulier in en wij doen de rest!

  Bent u al klant?

  Hoeveel personen werken er/gaan er werken met de software?


  Uw branche *

  Hoe heb je over ons gehoord? *

  gilde-software-formular