managementinformatie-kop

Managementinformatie (BI)

Uw kerngegevens altijd en overal inzichtelijk

Wie op elk gewenst moment een helder beeld wil hebben van de kerngegevens van zijn organisatie, kan niet zonder goede managementinformatie. Iedere organisatie verzamelt doorlopend belangrijke data over de bedrijfsvoering. Voor klanten van Gilde zit al deze data opgeslagen in het Gilde-systeem.

Maar data is maar gewoon data als u er niets mee doet. Wanneer u deze data inzichtelijk maakt kunt u er ontzettend veel van leren. De kunst is zelfs om met die data te sturen op optimalisatie van uw bedrijfsvoering. Dat cruciale inzicht kunt u nu eenvoudig verkrijgen met Gilde Business Intelligence, ook wel Gilde BI genoemd. Gilde ontwikkelde deze module op basis van Power BI van Microsoft.

De kracht van Gilde Business Intelligence

De kracht van Gilde BI is de heldere visualisatie van de data in het Gilde-systeem. Door cruciale data gestructureerd in kaart te brengen, krijgt u op elk gewenst moment een verhelderend overzicht of ‘rapport’ van de stand van zaken in uw bedrijf. Gilde BI kan zo een belangrijke rol spelen in het nemen van strategische besluiten.

Gilde Software biedt een kant-en-klare BI basis met een aantal standaard rapportages/visualisaties per functiegebied:

 • Commercieel (offertes en notities)
 • Artikelstatistiek (omzet analyse);
 • Projecten (uren en onderhanden werk);
 • Financieel
 • Open posten
managementinformatie

Vraag ons product nu aan!

Gebruikt u al een andere kantoorsoftware? Stap dan nu naar ons over!

Voordelen voor u

Nieuwe inzichten in de reeds aanwezige data

Eenvoudig vergelijken over meerdere (boek)jaren

Extra interessant bij meerdere administraties en databronnen

Helpt uw data(bases) schoon te houden

U identificeert eenvoudig verbeter- en ontwikkelpunten in uw organisatie

VRIJBLIJVEND ADVIESGESPREK AANVRAGEN!

Gebruikt u al een andere kantoorsoftware? Stap dan nu naar ons over!

Vragen en antwoorden

Gilde BI is gebaseerd op Microsoft Power BI. Daardoor is er feitelijk geen grens aan de mogelijkheden. Op basis van het Gilde BI platform kunnen wij iedere rapportage voor u op maat snijden.

Het maken van management overzichten vereist een zekere kennis van Power BI. Maar wij helpen u er graag bij. U kunt wél zelf de rapportages opvragen en de visualisaties op bestaande rapportages aanpassen.

Heeft u nog vragen over deze module?

Wij helpen u graag verder!

Dit is Gilde Software

Al meer dan 25 jaar helpen wij mkb-bedrijven met ERP- en bedrijfssoftware. Onze totale software-oplossing voor projectmatig werkende en dienstverlenende mkb-bedrijven hebben we ondergebracht in het Gilde-Systeem. Met deze open software-oplossing bent u altijd goed voorbereid op de slimme toepassingen van vandaag en morgen.

Relatiebeheer, CRM, calculaties, projectmanagement; met onze bedrijfssoftware automatiseert u uw totale bedrijfsproces. Gilde Software biedt expert-oplossingen in diverse branches in en om de bouwsector. Zo bent u met Gilde Software altijd klaar voor de toekomst.

dit-is-gilde-software

Dit zeggen onze klanten

“We doen veel schades en calamiteiten, dus je weet ’s ochtends nooit waar je ’s middags bent. Dan is het wel heel handig als ik op kantoor een werkbon kan maken en dat collega’s die op hun tablet binnenkrijgen. Als zij die digitaal invullen met gebruikte uren en materialen, kan de klant digitaal een handtekening zetten en kunnen de mensen naar de volgende klus. Ze kunnen zelfs vanuit de Werkbon App naar het goede adres navigeren. Op kantoor staat intussen alles meteen klaar voor de factuur. Ideaal. Ik hoef ik nergens meer achteraan en de foutenkans is zo ongeveer nul.”

afbouw-dennissen-logo

Tom Dennissen, eigenaar Dennissen Schilderwerken en Glasisolatie, Beuningen

Afbouw

“Ergens halverwege de jaren 90 moesten we automatiseren en zijn we ons gaan oriënteren op een compleet pakket bedrijfssoftware. Onze eerste eis was: het moet beter zijn dan wat we hebben. Het Gilde-systeem is dat. Het mooie was dat het sterk Van Berlo-specifiek ingericht kon worden. De erp-software ondersteunde onze bedrijfsprocessen zonder dat wij de organisatie van het hele bedrijf moesten omgooien. En, ik blijf het zeggen, de planning van onze ‘events’ zoals wij onze projecten noemen, liep perfect.”

afbouw-van-berlo-logo

Twan van Hal, directeur Productie en Technologie van Berlo Groep

Afbouw

Bekijk al onze referenties!

Wat onze klanten over ons zeggen!

Onze sterke partners

gilde-software-partners

Vraag nu!

Vul gewoon het formulier in en wij doen de rest!

  Bent u al klant?

  Hoeveel personen werken er/gaan er werken met de software?


  Uw branche *

  Hoe heb je over ons gehoord? *

  gilde-software-formular