mobiele-weekstaat-kop

Mobiele weekstaat

Digitale urenregistratie, simpel en direct

Wanneer uw core-business bestaat uit dienstverlening, wordt het geld verdiend met ‘uren’. Belangrijk is het dan dat de registratie van uren piekfijn op orde is. Immers, hoe efficiënter en meer uren er worden ingezet, hoe hoger de verdiensten. Logisch!

Dan is digitale urenregistratie veruit het meest efficiënt. Dat kan immers direct op de werkplek. Uw administratie hoeft niets handmatig meer over te nemen. Dat betekent minder werk en minder fouten. Facturen kunnen sneller de deur uit en het management is altijd actueel op de hoogte van de stand van zaken.

Gebruiksvriendelijk en direct toepasbaar

Met de Gilde mobiele weekstaat heeft u altijd een sluitende urenregistratie. Wanneer al uw medewerkers hun uren mobiel registreren, direct vanaf de werkplek, hoeft uw backoffice slechts nog te controleren en te fiatteren.

De mobiele weekstaat in Gilde werkt simpel en trefzeker. De buitendienstmedewerker kan elke dag of aan het einde van de week de urenadministratie compleet maken. De weekstaat wordt gecontroleerd tegen zijn contracturen en dient als basis voor salarisadministratie.

De weekstaat geeft daarnaast inzicht in o.a. ziekteverzuim, verloftegoeden en andere bijzondere tijdregistraties. Ook erg handig voor uw personeelszaken.

gilde-mobiele-weekstaat

Vraag ons product nu aan!

Gebruikt u al een andere kantoorsoftware? Stap dan nu naar ons over!

Voordelen voor u

Altijd overzicht in alle gewerkte uren

Sneller administreren met minder fouten

Uren worden direct op het juiste project geboekt

Ook indirecte uren boeken zoals verlof, ziekte en overuren

Registratie via mobiele telefoon, tablet of computer

Sneller inzicht in de stand van uw projecten

Dé tool voor digitale urenregistratie

Gebruikt u al een andere kantoorsoftware? Stap dan nu naar ons over!

Vragen en antwoorden

De mobiele weekstaat is te gebruiken op ieder mobiel apparaat. Het enige wat u nodig heeft is een webbrowser.

Heeft u nog vragen over deze module?

Wij helpen u graag verder!

Dit is Gilde Software

Al meer dan 25 jaar helpen wij mkb-bedrijven met ERP- en bedrijfssoftware. Onze totale software-oplossing voor projectmatig werkende en dienstverlenende mkb-bedrijven hebben we ondergebracht in het Gilde-Systeem. Met deze open software-oplossing bent u altijd goed voorbereid op de slimme toepassingen van vandaag en morgen.

Relatiebeheer, CRM, calculaties, projectmanagement; met onze bedrijfssoftware automatiseert u uw totale bedrijfsproces. Gilde Software biedt expert-oplossingen in diverse branches in en om de bouwsector. Zo bent u met Gilde Software altijd klaar voor de toekomst.

dit-is-gilde-software

Dit zeggen onze klanten

“We doen veel schades en calamiteiten, dus je weet ’s ochtends nooit waar je ’s middags bent. Dan is het wel heel handig als ik op kantoor een werkbon kan maken en dat collega’s die op hun tablet binnenkrijgen. Als zij die digitaal invullen met gebruikte uren en materialen, kan de klant digitaal een handtekening zetten en kunnen de mensen naar de volgende klus. Ze kunnen zelfs vanuit de Werkbon App naar het goede adres navigeren. Op kantoor staat intussen alles meteen klaar voor de factuur. Ideaal. Ik hoef ik nergens meer achteraan en de foutenkans is zo ongeveer nul.”

afbouw-dennissen-logo

Tom Dennissen, eigenaar Dennissen Schilderwerken en Glasisolatie, Beuningen

Afbouw

“Ergens halverwege de jaren 90 moesten we automatiseren en zijn we ons gaan oriënteren op een compleet pakket bedrijfssoftware. Onze eerste eis was: het moet beter zijn dan wat we hebben. Het Gilde-systeem is dat. Het mooie was dat het sterk Van Berlo-specifiek ingericht kon worden. De erp-software ondersteunde onze bedrijfsprocessen zonder dat wij de organisatie van het hele bedrijf moesten omgooien. En, ik blijf het zeggen, de planning van onze ‘events’ zoals wij onze projecten noemen, liep perfect.”

afbouw-van-berlo-logo

Twan van Hal, directeur Productie en Technologie van Berlo Groep

Afbouw

Bekijk al onze referenties!

Wat onze klanten over ons zeggen!

Onze sterke partners

gilde-software-partners

Vraag nu!

Vul gewoon het formulier in en wij doen de rest!

    Bent u al klant?

    Hoeveel personen werken er/gaan er werken met de software?


    Uw branche *

    Hoe heb je over ons gehoord? *

    gilde-software-formular