mobiele-werkbon-kop

Mobiele werkbon

Uw buitendienst optimaal faciliteren

Wil u uw buitendienst direct toegang geven tot belangrijke klant- en projectinformatie? Bent u op zoek naar een oplossing voor het mobiel verwerken van uw werkbonnen?

Met onze mobiele werkbon oplossingen maakt u het uw buitendienst eenvoudiger en overzichtelijker om verbruikt materiaal en gewerkte uren direct op de correcte wijze te registreren. Met de digitale handtekening wordt de werkbon afgerond en klaargezet voor de backoffice. Zo ontzorgt u tevens de binnendienst.

Meer efficiency tussen backoffice en buitendienst

 

In het Gilde-Systeem maakt u eenvoudig projectmatige werkbonnen, losse werkbonnen of servicebonnen aan en plant deze direct in bij de juiste medewerker. Uw buitendienstmedewerkers kunnen deze informatie in de mobiele applicatie digitaal inzien én bewerken, rechtstreeks vanuit hun agenda.

Door een vooraf bepaalde workflow worden uw medewerkers als het ware gestuurd bij het invullen van de juiste én volledige gegevens. Zij kunnen zowel reisuren als werkuren registreren. Dit doen ze eventueel via een start/stop systeem. Zij kunnen gebruikte materialen op de werkbon direct boeken of aanpassen of aanvullen indien nodig.

De werkbon wordt digitaal ondertekend en een kopie van de werkbon gaat direct naar de klant. Tot slot kunt u eenvoudig een afgehandelde werkbon omzetten naar een factuur.

Planning en organisatie van werkbonnen
De planning van werkbonnen vindt plaats op kantoor of via een mobiel apparaat. De backoffice wijst de afspraken direct toe aan de agenda van de buitendienstmedewerkers. Zij kunnen via hun smartphone, tablet of laptop direct bij de juiste informatie en de werkbon op locatie afhandelen. Met de mobiele werkbon zetten u en uw medewerkers weer een stap vooruit in efficiëntie.

mobiele-werkbon

Vraag ons product nu aan!

Gebruikt u al een andere kantoorsoftware? Stap dan nu naar ons over!

Voordelen voor u

Zo min mogelijk administratie

Meer productieve uren

Buitendienst beschikt altijd over actuele informatie

Kwaliteitsverbetering door juiste workflow buitendienst

Sneller en correct factureren

Professionele uitstraling en meer werkplezier

Dé uitbreiding voor facilitering van uw buitendienst

Gebruikt u al een andere kantoorsoftware? Stap dan nu naar ons over!

Vragen en antwoorden

Wij bieden verschillende mobiele werkbon-oplossingen. Zowel als webbrowseroplossing als via apps op uw telefoon of tablet. De webbrowseroplossing kan platformonafhankelijk worden gebruikt. Er zijn apps beschikbaar voor zowel Apple als Android.

Gilde biedt een eigen web-werkbon. Daarnaast hebben wij uitgebreide koppeling met de werkbon-oplossingen van OutSmart en PCA. Ons advies gaat altijd uit van de best passende oplossing voor uw specifieke situatie.

Heeft u nog vragen over deze module?

Wij helpen u graag verder!

Dit is Gilde Software

Al meer dan 25 jaar helpen wij mkb-bedrijven met ERP- en bedrijfssoftware. Onze totale software-oplossing voor projectmatig werkende en dienstverlenende mkb-bedrijven hebben we ondergebracht in het Gilde-Systeem. Met deze open software-oplossing bent u altijd goed voorbereid op de slimme toepassingen van vandaag en morgen.

Relatiebeheer, CRM, calculaties, projectmanagement; met onze bedrijfssoftware automatiseert u uw totale bedrijfsproces. Gilde Software biedt expert-oplossingen in diverse branches in en om de bouwsector. Zo bent u met Gilde Software altijd klaar voor de toekomst.

dit-is-gilde-software

Dit zeggen onze klanten

“We doen veel schades en calamiteiten, dus je weet ’s ochtends nooit waar je ’s middags bent. Dan is het wel heel handig als ik op kantoor een werkbon kan maken en dat collega’s die op hun tablet binnenkrijgen. Als zij die digitaal invullen met gebruikte uren en materialen, kan de klant digitaal een handtekening zetten en kunnen de mensen naar de volgende klus. Ze kunnen zelfs vanuit de Werkbon App naar het goede adres navigeren. Op kantoor staat intussen alles meteen klaar voor de factuur. Ideaal. Ik hoef ik nergens meer achteraan en de foutenkans is zo ongeveer nul.”

afbouw-dennissen-logo

Tom Dennissen, eigenaar Dennissen Schilderwerken en Glasisolatie, Beuningen

Afbouw

“Ergens halverwege de jaren 90 moesten we automatiseren en zijn we ons gaan oriënteren op een compleet pakket bedrijfssoftware. Onze eerste eis was: het moet beter zijn dan wat we hebben. Het Gilde-systeem is dat. Het mooie was dat het sterk Van Berlo-specifiek ingericht kon worden. De erp-software ondersteunde onze bedrijfsprocessen zonder dat wij de organisatie van het hele bedrijf moesten omgooien. En, ik blijf het zeggen, de planning van onze ‘events’ zoals wij onze projecten noemen, liep perfect.”

afbouw-van-berlo-logo

Twan van Hal, directeur Productie en Technologie van Berlo Groep

Afbouw

Bekijk al onze referenties!

Wat onze klanten over ons zeggen!

Onze sterke partners

gilde-software-partners

Vraag nu!

Vul gewoon het formulier in en wij doen de rest!

    Bent u al klant?

    Hoeveel personen werken er/gaan er werken met de software?


    Uw branche *

    Hoe heb je over ons gehoord? *

    gilde-software-formular