projectadministratie-en–bewaking-kop

Projectadministratie en – bewaking

Altijd inzicht in uw kosten en opbrengsten

Vindt u het lastig om een goed overzicht te krijgen van uw onder handen projecten? Heeft u geen direct overzicht van het daadwerkelijke rendement van uw gerealiseerde werkzaamheden?

Met Gilde Projectadministratie- en bewaking combineert u projecten, regie- en servicewerk in één helder systeem voor projectverwerking, facturatie en nacalculatie. Met één klik heeft u een helder inzicht in kosten en opbrengsten en weet u meteen waar en wanneer u moet bijsturen.

Wilt u meer weten over de module? Neem dan nu contact met ons op!

Leren en (bij)sturen op rendement

Met de module nacalculatie boekt u eenvoudig per project of opdracht alle verbruikte materialen en uw uren in. Zo heeft u direct inzicht in de actuele status van uw projecten.

Nadat projecten volledig zijn uitgevoerd, de kosten zijn geboekt en alle facturen zijn verstuurd, worden de projectresultaten bepaald en de projecten afgesloten. Door in een maandelijkse cyclus alle uitgevoerde projecten opgeleverd te melden, houdt u met de projectadministratie software uitstekend zicht op de gerealiseerde resultaten.

Met de rapportages kunt u over de projecten heen, bedrijfsactiviteiten en klantgroepen beoordelen op hun winstgevendheid. Belangrijke informatie om uw bedrijf op koers te houden.

projectadministratie-en–bewaking

Vraag ons product nu aan!

Gebruikt u al een andere kantoorsoftware? Stap dan nu naar ons over!

Voordelen voor u

Eenvoudig werkbegroting maken

Centrale aansturing van projecten regie en service

Uitgebreide urenadministratie per werknemer

Mogelijkheid tot termijnfacturering

Altijd inzicht in belangrijke managementinformatie

De uitbreidingsmodule voor succesvolle nacalculatie!

Gebruikt u al een andere kantoorsoftware? Stap dan nu naar ons over!

Dit is Gilde Software

Al meer dan 25 jaar helpen wij mkb-bedrijven met ERP- en bedrijfssoftware. Onze totale software-oplossing voor projectmatig werkende en dienstverlenende mkb-bedrijven hebben we ondergebracht in het Gilde-Systeem. Met deze open software-oplossing bent u altijd goed voorbereid op de slimme toepassingen van vandaag en morgen.

Relatiebeheer, CRM, calculaties, projectmanagement; met onze bedrijfssoftware automatiseert u uw totale bedrijfsproces. Gilde Software biedt expert-oplossingen in diverse branches in en om de bouwsector. Zo bent u met Gilde Software altijd klaar voor de toekomst.

dit-is-gilde-software

Dit zeggen onze klanten

“We doen veel schades en calamiteiten, dus je weet ’s ochtends nooit waar je ’s middags bent. Dan is het wel heel handig als ik op kantoor een werkbon kan maken en dat collega’s die op hun tablet binnenkrijgen. Als zij die digitaal invullen met gebruikte uren en materialen, kan de klant digitaal een handtekening zetten en kunnen de mensen naar de volgende klus. Ze kunnen zelfs vanuit de Werkbon App naar het goede adres navigeren. Op kantoor staat intussen alles meteen klaar voor de factuur. Ideaal. Ik hoef ik nergens meer achteraan en de foutenkans is zo ongeveer nul.”

afbouw-dennissen-logo

Tom Dennissen, eigenaar Dennissen Schilderwerken en Glasisolatie, Beuningen

Afbouw

“Ergens halverwege de jaren 90 moesten we automatiseren en zijn we ons gaan oriënteren op een compleet pakket bedrijfssoftware. Onze eerste eis was: het moet beter zijn dan wat we hebben. Het Gilde-systeem is dat. Het mooie was dat het sterk Van Berlo-specifiek ingericht kon worden. De erp-software ondersteunde onze bedrijfsprocessen zonder dat wij de organisatie van het hele bedrijf moesten omgooien. En, ik blijf het zeggen, de planning van onze ‘events’ zoals wij onze projecten noemen, liep perfect.”

afbouw-van-berlo-logo

Twan van Hal, directeur Productie en Technologie van Berlo Groep

Afbouw

Bekijk al onze referenties!

Wat onze klanten over ons zeggen!

Onze sterke partners

gilde-software-partners

Vraag nu!

Vul gewoon het formulier in en wij doen de rest!

    Bent u al klant?

    Hoeveel personen werken er/gaan er werken met de software?


    Uw branche *

    Hoe heb je over ons gehoord? *

    gilde-software-formular