service-en-onderhoud-kop

Service en Onderhoud

Efficiënte planning en organisatie van uw servicewerkzaamheden

Wilt u uw serviceopdrachten efficiënt plannen en beheersen? Wilt u een overzicht van uw servicewerkzaamheden? Is objectbeheer belangrijk voor u? Dan hebben wij de oplossing. Met de module Service en Onderhoud van Gilde kunt u uw contracten en onderhoudsobjecten vastleggen, preventief onderhoud aansturen en storingsmeldingen vastleggen. Vanuit deze module factureert u eenvoudig en snel uw contract-, service- en onderhoudswerkzaamheden.

Maximaliseer uw dienstverlening

Met de module Service & Onderhoud van Gilde tilt u uw dienstverlening naar een hoger niveau. Het doel is eenvoudig: maximale service tegen minimale kosten.

Met deze module staat niet zozeer uw klant centraal, als wel het object; gebouw, dakvlak, voertuig, of de installatie waaraan onderhoud wordt gepleegd. Omdat iedere branche zijn eigen benaming heeft, spreken wij binnen Gilde over “systemen”. Met Service & Onderhoud administreert en beheert u uw contracten en systeem-gegevens overzichtelijk, pér systeem. Per systeem kunt u alle relevante details vastleggen zoals:

 • Eigenaar, locatie, beheerder, factuuradres
 • Onderdelen; kritische componenten en reservedelen
 • Garantie: looptijd
 • Serienummers
 • Foto’s
 • Certificaten en instructies (handleidingen)
gilde-service-en-onderhoud

Vraag ons product nu aan!

Gebruikt u al een andere kantoorsoftware? Stap dan nu naar ons over!

Voordelen voor u

Overzichtelijk administreren en historie opbouwen van contracten en onderhoudsobjecten

Eenvoudig beheer van onderhoudscontracten, facturatiedata en facturatie-intervallen

Gericht aansturen van periodieke werkzaamheden en preventief onderhoud

Direct online inzage in alle kritische systeemgegevens

Altijd een actueel overzicht van data, historie, objecten, services en meetwaarden

VRIJBLIJVEND ADVIESGESPREK AANVRAGEN!

Gebruikt u al een andere kantoorsoftware? Stap dan nu naar ons over!

Vragen en antwoorden

De module maakt het makkelijk om per systeem gepland onderhoud vast te leggen, bijvoorbeeld jaarlijks. Het onderhoud wordt automatisch gepland en bewaakt door in te stellen reminders.

Service en onderhoud maakt een soepele afhandeling van grote hoeveelheden werkorders- en projecten mogelijk. Overzichten die Service en onderhoud genereert kunnen ook worden gebruikt voor rapportage aan opdrachtgevers.

Storingsmelding kunnen direct worden ingevoerd en gepland. Met de optioneel verkrijgbare mobiele oplossing kunnen uw buitendienstmedewerkers direct zelfstandig meldingen aanmaken.

Heeft u nog vragen over deze module?

Wij helpen u graag verder!

Dit is Gilde Software

Al meer dan 25 jaar helpen wij mkb-bedrijven met ERP- en bedrijfssoftware. Onze totale software-oplossing voor projectmatig werkende en dienstverlenende mkb-bedrijven hebben we ondergebracht in het Gilde-Systeem. Met deze open software-oplossing bent u altijd goed voorbereid op de slimme toepassingen van vandaag en morgen.

Relatiebeheer, CRM, calculaties, projectmanagement; met onze bedrijfssoftware automatiseert u uw totale bedrijfsproces. Gilde Software biedt expert-oplossingen in diverse branches in en om de bouwsector. Zo bent u met Gilde Software altijd klaar voor de toekomst.

dit-is-gilde-software

Dit zeggen onze klanten

“We doen veel schades en calamiteiten, dus je weet ’s ochtends nooit waar je ’s middags bent. Dan is het wel heel handig als ik op kantoor een werkbon kan maken en dat collega’s die op hun tablet binnenkrijgen. Als zij die digitaal invullen met gebruikte uren en materialen, kan de klant digitaal een handtekening zetten en kunnen de mensen naar de volgende klus. Ze kunnen zelfs vanuit de Werkbon App naar het goede adres navigeren. Op kantoor staat intussen alles meteen klaar voor de factuur. Ideaal. Ik hoef ik nergens meer achteraan en de foutenkans is zo ongeveer nul.”

afbouw-dennissen-logo

Tom Dennissen, eigenaar Dennissen Schilderwerken en Glasisolatie, Beuningen

Afbouw

“Ergens halverwege de jaren 90 moesten we automatiseren en zijn we ons gaan oriënteren op een compleet pakket bedrijfssoftware. Onze eerste eis was: het moet beter zijn dan wat we hebben. Het Gilde-systeem is dat. Het mooie was dat het sterk Van Berlo-specifiek ingericht kon worden. De erp-software ondersteunde onze bedrijfsprocessen zonder dat wij de organisatie van het hele bedrijf moesten omgooien. En, ik blijf het zeggen, de planning van onze ‘events’ zoals wij onze projecten noemen, liep perfect.”

afbouw-van-berlo-logo

Twan van Hal, directeur Productie en Technologie van Berlo Groep

Afbouw

Bekijk al onze referenties!

Wat onze klanten over ons zeggen!

Onze sterke partners

gilde-software-partners

Vraag nu!

Vul gewoon het formulier in en wij doen de rest!

  Bent u al klant?

  Hoeveel personen werken er/gaan er werken met de software?


  Uw branche *

  Hoe heb je over ons gehoord? *

  gilde-software-formular