Welkom bij CRAFTVIEW!

GILDE software maakt deel uit van de CRAFTVIEW bedrijvengroep.

Dit opent volledig nieuwe mogelijkheden voor onze klanten en biedt vele voordelen. Want CRAFTVIEW bundelt de meest beproefde softwareoplossingen uit de meest uiteenlopende sectoren binnen de ambachts- en bouwnijverheidssector en creëert zo een krachtig kennisplatform.

CRAFTVIEW maakt het verschil!

CRAFTVIEW softwareoplossingen zijn ontwikkeld dóór professionals uit de branche vóór de betreffende branche. In tegenstelling tot generieke software, voldoen de CRAFTVIEW oplossingen vanaf het begin aan de specifieke behoeften van de branches.

Slimme branchefuncties maken uw werk eenvoudiger, beproefde processen versnellen uw workflows en verbindingen met de belangrijkste partners in de branche zijn vanzelfsprekend.

Onze teams spreken uw taal. De regelmatige dialoog met onze klanten heeft een sterke invloed op verdere ontwikkelingen.

Professionele klantenondersteuning is voor ons vanzelfsprekend: voor de aankoop, tijdens de ingebruikname en ook later in de dagelijkse praktijk ondersteunen we je met training, competente adviseurs en supportprofessionals. Een online klantenportaal staat 24 uur per dag tot uw beschikking.

Uw investering is toekomstbestendig. CRAFTVIEW is één van de grootste aanbieders van bedrijfssoftware in Europa. Wij zorgen ervoor dat uw software regelmatig wordt bijgewerkt met de nieuwste technologie én bij u past. En als uw eisen veranderen, dan geldt onze Flex belofte: Als een ander CRAFTVIEW product beter bij u past, zullen wij u ondersteunen bij de overstap!

Onze softwareoplossingen behoren tot de belangrijkste resources van onze klanten. Ze geven hen een professionele voorsprong en verhogen de productiviteit en efficiëntie. Door voortdurend in onze producten te investeren, begeleiden we onze klanten met de juiste oplossingen op hun ontwikkelingstraject van start-up tot grootschalige onderneming.

Het startschot voor CRAFTVIEW werd in 2020 gegeven in Duitsland, waar de bedrijvengroep nu marktleider is in verschillende marktsegmenten. Ook in de Benelux heeft CRAFTVIEW al voet aan de grond gekregen met verschillende merken en diverse marktniches veroverd.

Bezoek voor meer informatie de website op www.craftview.de.

GILDE software is één van de toonaangevende softwarehuizen in de markt voor brancheoplossingen voor schilders, afbouwbedrijven, installateurs, dakdekkers, vastgoedonderhoudsbedrijven en vele andere branches in de Benelux, met name in Nederland.

Sinds 1994 staat GILDE voor uitstekende producten, maximale klanttevredenheid en voortreffelijke service. Sinds 2020 maakt GILDE deel uit van de CRAFTVIEW Group, waar inmiddels meer dan 300 medewerkers zich volledig inzetten om alle zakelijke klanten optimaal te ondersteunen bij de digitalisering van hun dagelijks werk!

Het GILDE-team zal alles in het werk blijven stellen om zijn toppositie in de markt te verdedigen en de toonaangevende oplossing te blijven voor de doelsectoren. Op deze manier zullen klanten in de toekomst altijd de best mogelijke GILDE-ervaring krijgen!

De business units van CRAFTVIEW in een oogopslag:

Voor schilders, stukadoors- en droogbouwbedrijven en soortgelijke beroepen.

Voor alarmsystemen- en beveiligingsinstallateurs, brandbeveiligingsbedrijven, ITC systeemhuizen en industrieën met vergelijkbare processen.

Voor hoveniers- en groenvoorzieningsbedrijven.

Voor timmerlieden, meubelmakers, dakdekkers en andere houtbewerkers.

Voor elektriciens en loodgieters.

Voor schilders- en afbouwbedrijven, installateurs, dakdekkers, vastgoedonderhoudsbedrijven en vele andere branches in de Benelux.