allround-gilde-hybride-kop

Allround – GILDE Hybride

Mobiel werken met Gilde Allround

Bent u op zoek naar een makkelijke manier om op iedere locatie te werken? U hebt op ieder moment directe toegang tot uw bedrijfsgegevens nodig, waar u ook bent? Bent u op zoek naar een nieuwe en moderne interface? Gilde Allround is dé oplossing voor mobiel werken; een moderne en handige digitale tool.

Al uw relevante gegevens en informatie worden op één centrale plek opgeslagen waardoor u op de werkplek én op afstand real-time hetzelfde inzicht heeft. Met Gilde Allround heeft u live toegang tot uw belangrijke functies – van offertevoorbereiding, projectoverzicht, agenda tot facturatie.

Uw mobiele werkplek

Een groot deel van de toegevoegde waarde vindt plaats buiten kantoor. Om uw werkzaamheden nog efficiënter en makkelijker te maken is er nu Gilde Allround. Een moderne digitale tool voor de uitvoering van alle bedrijfscruciale taken, waar u ook bent.

Dankzij Gilde Allround heeft u altijd uw kantoor bij u. U logt simpelweg in op uw tablet of mobiele telefoon en u hebt onderweg toegang tot al uw taken en projecten. U kunt bijvoorbeeld offertes bekijken, klant- en projectgegevens opvragen en wijzigen en werkbonnen aanmaken en verwerken. Met de digitale agenda plant en organiseert u uw afspraken, taken en notities.

Ook onderhouds- en servicewerkzaamheden worden ondersteund door de mobiele oplossing van Gilde software. Van onderhoudscontracten tot onderhoudsplannen; Allround geeft u toegang tot uw serviceorders, contracten én werkbonnen.

allround-gilde-hybride

Vraag ons product nu aan!

Gebruikt u al een andere kantoorsoftware? Stap dan nu naar ons over!

Voordelen voor u

Overal mobiel werken

Mobiele oplossingen vervangen een handmatige manier van werken wat de kwaliteit en efficiëntie van uw processen verbetert. Mobiel werken verkleint de kans op fouten en bespaart u tijd.

Moderne interface

Dankzij de overzichtelijke moderne interface ziet u in één oogopslag alle essentiële functies, waardoor u snel uw weg kunt vinden. Met deze gebruiksvriendelijke gebruikersinterface kunt u direct overal aan de slag.

Platformonafhankelijk / flexibel gebruik

U beslist waar u werkt en met welk apparaat. Of het nu gaat om een smartphone, tablet of desktop – met elk apparaat krijgt u snel en eenvoudig toegang tot uw bedrijfsgegevens. En de interface past zich direct aan uw scherm aan.

Altijd beschikbaar

Met Gilde Allround heeft u alle informatie in handen. Het maakt niet meer uit waar u nu bent. Het enige wat u nodig heeft is een browser en internettoegang.

Altijd en overal mobiel werken met Gilde software.

Gebruikt u al een andere kantoorsoftware? Stap dan nu naar ons over!

Vragen en antwoorden

Gilde Allround is een uitbreiding op het Gilde-systeem. Om Gilde Allround te kunnen gebruiken heeft u enerzijds Gilde kantoorsoftware als basis nodig, en anderzijds deze Gilde Allround mobiele uitbreiding. De uitgebreide mogelijkheden van onze kantoorsoftware zijn zo ook mobiel voor u beschikbaar.

Gilde Allround is platform onafhankelijk. U kiest zelf met welk apparaat u wenst te werken. Het enige wat u nodig heeft is internet en een webbrowser.

Heeft u nog vragen over deze module?

Wij helpen u graag verder!

Dit is Gilde Software

Al meer dan 25 jaar helpen wij mkb-bedrijven met ERP- en bedrijfssoftware. Onze totale software-oplossing voor projectmatig werkende en dienstverlenende mkb-bedrijven hebben we ondergebracht in het Gilde-Systeem. Met deze open software-oplossing bent u altijd goed voorbereid op de slimme toepassingen van vandaag en morgen.

Relatiebeheer, CRM, calculaties, projectmanagement; met onze bedrijfssoftware automatiseert u uw totale bedrijfsproces. Gilde Software biedt expert-oplossingen in diverse branches in en om de bouwsector. Zo bent u met Gilde Software altijd klaar voor de toekomst.

dit-is-gilde-software

Dit zeggen onze klanten

“We doen veel schades en calamiteiten, dus je weet ’s ochtends nooit waar je ’s middags bent. Dan is het wel heel handig als ik op kantoor een werkbon kan maken en dat collega’s die op hun tablet binnenkrijgen. Als zij die digitaal invullen met gebruikte uren en materialen, kan de klant digitaal een handtekening zetten en kunnen de mensen naar de volgende klus. Ze kunnen zelfs vanuit de Werkbon App naar het goede adres navigeren. Op kantoor staat intussen alles meteen klaar voor de factuur. Ideaal. Ik hoef ik nergens meer achteraan en de foutenkans is zo ongeveer nul.”

afbouw-dennissen-logo

Tom Dennissen, eigenaar Dennissen Schilderwerken en Glasisolatie, Beuningen

Afbouw

“Ergens halverwege de jaren 90 moesten we automatiseren en zijn we ons gaan oriënteren op een compleet pakket bedrijfssoftware. Onze eerste eis was: het moet beter zijn dan wat we hebben. Het Gilde-systeem is dat. Het mooie was dat het sterk Van Berlo-specifiek ingericht kon worden. De erp-software ondersteunde onze bedrijfsprocessen zonder dat wij de organisatie van het hele bedrijf moesten omgooien. En, ik blijf het zeggen, de planning van onze ‘events’ zoals wij onze projecten noemen, liep perfect.”

afbouw-van-berlo-logo

Twan van Hal, directeur Productie en Technologie van Berlo Groep

Afbouw

Bekijk al onze referenties!

Wat onze klanten over ons zeggen!

Onze sterke partners

gilde-software-partners

Vraag nu!

Vul gewoon het formulier in en wij doen de rest!

    Bent u al klant?

    Hoeveel personen werken er/gaan er werken met de software?


    Uw branche *

    Hoe heb je over ons gehoord? *

    gilde-software-formular