allround-gilde-hybride-kop

Gilde Allround

Altijd en overal mobiel werken met Gilde

Heeft u op ieder moment directe toegang tot uw bedrijfsgegevens nodig, waar u ook bent? Bent u op zoek naar een nieuwe en moderne interface? Gilde Allround is dé oplossing voor mobiel werken; een moderne en handige digitale tool.

Gilde Allround is een digitale schil om uw Gilde Pro applicatie heen, die u in staat stelt om van buiten of binnen uw organisatie in Gilde te werken.

Al uw relevante gegevens en informatie worden op één centrale plek opgeslagen waardoor u op de werkplek én op afstand real-time hetzelfde inzicht heeft. Met Gilde Allround heeft u live toegang tot uw belangrijke functies – van offertevoorbereiding, projectoverzicht, agenda tot facturatie. U kunt Allround per gebruiker uitbreiden met een digitale weekstaat of mobiele werkbon functionaliteit.

Uw mobiele werkplek

Een groot deel van de toegevoegde waarde vindt plaats buiten kantoor. Daar wordt het geld verdiend. Met Allround maakt u van uw buitendienst een logisch verlengstuk van uw backoffice.

Met Allround logt u simpelweg in op uw tablet of mobiele telefoon en heeft u  direct toegang tot al uw taken en projecten. U kunt bijvoorbeeld offertes bekijken, klant- en projectgegevens opvragen en wijzigen en werkbonnen aanmaken en verwerken. Met de digitale agenda plant en organiseert u uw afspraken, taken en notities.

Ook onderhouds- en servicewerkzaamheden worden efficiënter en makkelijker uitgevoerd met Allround. Van onderhoudscontracten tot onderhoudsplannen; u heeft overal en altijd toegang tot uw serviceorders, contracten én werkbonnen. En met diverse inspectie en workflow tools zorgt u ervoor dat uw werkbonnen efficiënt en accuraat worden behandeld.

allround-gilde-hybride

De basislicentie Gilde allround is inbegrepen in de nieuwste Gilde pro versie, versie 4.42.  Deze geeft toegang tot de belangrijkste basisfuncties. Daarnaast bestaan er een aantal interessante uitbreidingsmogelijkheden:

Gilde Allround digitale weekstaat

 • mobiele weekstaat: uren op opdrachten en werkbonnen boeken
 • overzicht in de reeds geboekte uren
 • mogelijkheden om uren op kantoor te accorderen

Gilde Allround mobiele werkbon

 • mobiel werkbonnen gestructureerd behandelen
 • checklisten en formulieren
 • selecteren en raadplegen van materialen via 2BA of ArtSelect
 • online materialen bestellen via DICO
 • behandelde werkbonnen digitaal ondertekenen

Kosten zijn per maand per gebruiker, prijs op aanvraag.

Vraag ons product nu aan!

Gebruikt u nog geen of een andere branche- of kantoorsoftware? Stap dan nu naar ons over!

Voordelen voor u

Overal mobiel werken

Mobiele oplossingen vervangen een handmatige manier van werken wat de kwaliteit en efficiëntie van uw processen verbetert. Mobiel werken verkleint de kans op fouten en bespaart u tijd.

Moderne interface

Dankzij de overzichtelijke moderne interface ziet u in één oogopslag alle essentiële functies, waardoor u snel uw weg kunt vinden. Met deze gebruiksvriendelijke gebruikersinterface kunt u direct overal aan de slag.

Platformonafhankelijk / flexibel gebruik

U beslist waar u werkt en met welk apparaat. Of het nu gaat om een smartphone, tablet of desktop – met elk apparaat krijgt u snel en eenvoudig toegang tot uw bedrijfsgegevens. En de interface past zich direct aan uw scherm aan.

Altijd beschikbaar

Met Gilde Allround heeft u alle informatie in handen. Het maakt niet meer uit waar u nu bent. Het enige wat u nodig heeft is een browser en internettoegang.

Altijd en overal mobiel werken met Gilde software.

Gebruikt u al een andere kantoorsoftware? Stap dan nu naar ons over!

Vragen en antwoorden

De software wordt niet automatisch geüpdatet naar versie 4.42. Hiervoor zijn inspanningen vanuit onze kant nodig. Op het moment dat u een onderhoudscontract heeft, krijgt u de nieuwste versie van Gilde Pro en de basislicentie voor Gilde Allround kosteloos van ons. De werkzaamheden de benodigd zijn bij het uitvoeren van de update zullen in rekening worden gebracht. Van tevoren krijgt u een offerte van ons met daarin een geschatte tijd om u een prijsindicatie te geven. Deze is echter niet bindend aangezien het om een schattijd gaat.

Gilde Allround is aanvullend op Gilde Pro; de kantoorwerkzaamheden gebeuren in Gilde Pro, de mobiele werkzaamheden gebeuren in Gilde Allround. De database is hetzelfde, zodat je zowel mobiel als op kantoor te allen tijde dezelfde data ziet.

Enkele jaren geleden hebben wij de naam van het programma veranderd van HandSoft Pro naar Gilde Pro. Het is inderdaad hetzelfde.

Gilde Allround is een webapp. Deze hoeft niet gedownload te worden. Je logt via een webbrowser in. Het voordeel hiervan is dat je niet afhankelijk bent van een merk telefoon of tablet. Zo lang het apparaat verbinding heeft met internet bent u in staat om Gilde Allround te openen.

Gilde Allround is een uitbreiding op het Gilde-systeem. Om Gilde Allround te kunnen gebruiken heeft u enerzijds Gilde kantoorsoftware als basis nodig, en anderzijds deze Gilde Allround mobiele uitbreiding. De uitgebreide mogelijkheden van onze kantoorsoftware zijn zo ook mobiel voor u beschikbaar.

Gilde Allround is platform onafhankelijk. U kiest zelf met welk apparaat u wenst te werken. Het enige wat u nodig heeft is internet en een webbrowser.

Wij bieden meerdere soorten checklisten aan. Het type checklist dat toegepast moet worden hangt af van de uit te voeren werkzaamheden (het plaatsen van een cv, het vervangen van een cv of periodiek onderhoud op een cv). Op de checklist staan alle controlepunten die voor bepaalde werkzaamheden gecontroleerd dienen te worden.

Foto’s kunnen niet direct in de checklist worden toegevoegd. Wel kunnen foto’s aan het archief van de werkbon worden toegevoegd. Deze is dan direct zichtbaar op kantoor.

Opdrachten kunnen enkel in Gilde Pro vastgelegd worden. De reden hierachter is dat de opdracht het belangrijkste onderdeel binnen een dossier is. Een opdracht omvat doorgaans veel stappen en controles welke in Gilde Pro beter vast te leggen zijn.

De meest ideale oplossing is onze eigen checklist. Deze checklist wordt door een Gilde consultant gemaakt. Het voordeel is dat de checklist direct aan de werkbon gekoppeld kan worden in Gilde Pro, deze in Allround kan worden ingevuld en direct wordt toegevoegd aan het archief. Het is ook mogelijk om zelf checklisten te maken in Word of Excel. Het is dan echter niet mogelijk om deze direct aan een werkbon te koppelen. Wel kan deze aan het archief worden toegevoegd en mobiel worden ingevuld.

Heeft u nog vragen over deze module?

Wij helpen u graag verder!

Dit is Gilde Software

Al meer dan 25 jaar helpen wij mkb-bedrijven met ERP- en bedrijfssoftware. Onze totale software-oplossing voor projectmatig werkende en dienstverlenende mkb-bedrijven hebben we ondergebracht in het Gilde-Systeem. Met deze open software-oplossing bent u altijd goed voorbereid op de slimme toepassingen van vandaag en morgen.

Relatiebeheer, CRM, calculaties, projectmanagement; met onze bedrijfssoftware automatiseert u uw totale bedrijfsproces. Gilde Software biedt expert-oplossingen in diverse branches in en om de bouwsector. Zo bent u met Gilde Software altijd klaar voor de toekomst.

dit-is-gilde-software

Dit zeggen onze klanten

“We doen veel schades en calamiteiten, dus je weet ’s ochtends nooit waar je ’s middags bent. Dan is het wel heel handig als ik op kantoor een werkbon kan maken en dat collega’s die op hun tablet binnenkrijgen. Als zij die digitaal invullen met gebruikte uren en materialen, kan de klant digitaal een handtekening zetten en kunnen de mensen naar de volgende klus. Ze kunnen zelfs vanuit de Werkbon App naar het goede adres navigeren. Op kantoor staat intussen alles meteen klaar voor de factuur. Ideaal. Ik hoef ik nergens meer achteraan en de foutenkans is zo ongeveer nul.”

afbouw-dennissen-logo

Tom Dennissen, eigenaar Dennissen Schilderwerken en Glasisolatie, Beuningen

Afbouw

“Ergens halverwege de jaren 90 moesten we automatiseren en zijn we ons gaan oriënteren op een compleet pakket bedrijfssoftware. Onze eerste eis was: het moet beter zijn dan wat we hebben. Het Gilde-systeem is dat. Het mooie was dat het sterk Van Berlo-specifiek ingericht kon worden. De erp-software ondersteunde onze bedrijfsprocessen zonder dat wij de organisatie van het hele bedrijf moesten omgooien. En, ik blijf het zeggen, de planning van onze ‘events’ zoals wij onze projecten noemen, liep perfect.”

afbouw-van-berlo-logo

Twan van Hal, directeur Productie en Technologie van Berlo Groep

Afbouw

Bekijk al onze referenties!

Wat onze klanten over ons zeggen!

Onze sterke partners

gilde-software-partners

Vraag nu!

Vul gewoon het formulier in en wij doen de rest!

  Bent u al klant?

  Hoeveel personen werken er/gaan er werken met de software?


  Uw branche *

  Hoe heb je over ons gehoord? *

  gilde-software-formular