financiele-administratie-kop

Financiële administratie

Eenvoudig uw kosten en opbrengsten onder controle houden

Bent u veel tijd kwijt aan uw boekhouding? Doet u nog veel handelingen handmatig? De module Gilde Financieel biedt een met de projectadministratie geïntegreerde financiële administratie. U heeft dus geen apart financieel programma nodig. U legt data slechts één keer in de hele administratie vast, om ze eindeloos te gebruiken. Dit voorkomt fouten en dubbel werk en levert veel tijdsbesparing en betrouwbaarheid op.

De module Gilde Financieel is de kapstok van uw administratieve organisatie. De module zorgt voor alle facetten van de geautomatiseerde financiële administratie binnen uw organisatie, zoals grootboekadministratie, debiteuren- en crediteurenadministratie, automatische betalingen, BTW-aangifte, verschillende valuta, kostenplaats etc. Bovendien verbetert de module uw inzicht in de essentiële financiële processen.

Geautomatiseerde inkoopfactuurverwerking

Geen facturen meer printen of rondslingerende documenten. Geen mappen waar iedereen voortdurend in zit te zoeken. Geen fouten meer maken bij het boeken van namen, factuurnummers, BTW- en andere bedragen. Met het Gilde Inkoopfacturen Portaal, ofwel GIP, automatiseert u eenvoudig het inlezen, herkennen en inboeken van uw inkoopfacturen. Een geboekte inkoopfactuur wordt automatisch gearchiveerd.

U gebruikt het Gilde Inkoopfacturen Portaal in combinatie met de module Financieel, voor nóg meer werkgemak en tijdbesparing.

gilde-financiele-administratie

Vraag ons product nu aan!

Gebruikt u al een andere kantoorsoftware? Stap dan nu naar ons over!

Voordelen voor u

Optimaal gebruikersgemak

Geen inkoopfacturen meer printen, kopiëren en handmatig verspreiden

Uw inkoopfacturen altijd en overal inzichtelijk

Automatische controle van de inkoopfacturen met de bestellingen en of pakbonnen in Gilde

Automatische verwerking via een optionele workflow vermindert de foutkans

Bepaal zelf de autorisatie route voor uw facturen

Uw crediteurenadministratie is altijd up to date

De uitbreidingsmodule voor optimale financiële processen

Gebruikt u al een andere kantoorsoftware? Stap dan nu naar ons over!

Vragen en antwoorden

U voorkomt dubbel werk. Alle processen vinden plaats in hetzelfde systeem. Klant en leveranciersgegevens hoeft u daarom maar op één plek te onderhouden. Dat verkleint tevens de foutkans.

En daarnaast kunt u vanuit de geïntegreerde boekhouding inkoopfacturen rechtstreeks boeken op de nacalculatie van uw projecten. Zo heeft u altijd een volledig kostenoverzicht.

Alle bekende formaten facturen kunnen worden verwerkt. Denk aan:

 • PDF inkoopfacturen via “scan en herken” (OCR)
 • UBL inkoopfacturen van groothandels
 • papieren facturen (via OCR)
 • XML-facturen via ‘de DICO Standaard’ (INSBOU003 / SALES005)

Heeft u nog vragen over deze module?

Wij helpen u graag verder!

Dit is Gilde Software

Al meer dan 25 jaar helpen wij mkb-bedrijven met ERP- en bedrijfssoftware. Onze totale software-oplossing voor projectmatig werkende en dienstverlenende mkb-bedrijven hebben we ondergebracht in het Gilde-Systeem. Met deze open software-oplossing bent u altijd goed voorbereid op de slimme toepassingen van vandaag en morgen.

Relatiebeheer, CRM, calculaties, projectmanagement; met onze bedrijfssoftware automatiseert u uw totale bedrijfsproces. Gilde Software biedt expert-oplossingen in diverse branches in en om de bouwsector. Zo bent u met Gilde Software altijd klaar voor de toekomst.

dit-is-gilde-software

Dit zeggen onze klanten

“We doen veel schades en calamiteiten, dus je weet ’s ochtends nooit waar je ’s middags bent. Dan is het wel heel handig als ik op kantoor een werkbon kan maken en dat collega’s die op hun tablet binnenkrijgen. Als zij die digitaal invullen met gebruikte uren en materialen, kan de klant digitaal een handtekening zetten en kunnen de mensen naar de volgende klus. Ze kunnen zelfs vanuit de Werkbon App naar het goede adres navigeren. Op kantoor staat intussen alles meteen klaar voor de factuur. Ideaal. Ik hoef ik nergens meer achteraan en de foutenkans is zo ongeveer nul.”

afbouw-dennissen-logo

Tom Dennissen, eigenaar Dennissen Schilderwerken en Glasisolatie, Beuningen

Afbouw

“Ergens halverwege de jaren 90 moesten we automatiseren en zijn we ons gaan oriënteren op een compleet pakket bedrijfssoftware. Onze eerste eis was: het moet beter zijn dan wat we hebben. Het Gilde-systeem is dat. Het mooie was dat het sterk Van Berlo-specifiek ingericht kon worden. De erp-software ondersteunde onze bedrijfsprocessen zonder dat wij de organisatie van het hele bedrijf moesten omgooien. En, ik blijf het zeggen, de planning van onze ‘events’ zoals wij onze projecten noemen, liep perfect.”

afbouw-van-berlo-logo

Twan van Hal, directeur Productie en Technologie van Berlo Groep

Afbouw

Bekijk al onze referenties!

Wat onze klanten over ons zeggen!

Onze sterke partners

gilde-software-partners

Vraag nu!

Vul gewoon het formulier in en wij doen de rest!

  Bent u al klant?

  Hoeveel personen werken er/gaan er werken met de software?


  Uw branche *

  Hoe heb je over ons gehoord? *

  gilde-software-formular