flexibele-softwareoplossingen-voor-kantoor-planning-en-productie

Flexibele software voor kantoor, planning en productie

Professionele software voor het midden- en kleinbedrijf

Met de software van Gilde automatiseert u al uw bedrijfsprocessen in één systeem. Van planning en calculatie tot offerte en facturatie. En dankzij ons open systeem kunt u de krachtige basissoftware eenvoudig uitbreiden met diverse modules. Zo zorgen we er samen voor dat uw software oplossing u past als een op maat gemaakte jas.

Gilde Software heeft meer dan 25 jaar kennis er ervaring op het gebied van bedrijfsautomatisering, Naast dat wij al jaren lang er sterk zijn in diverse bouwgerelateerde branches, hebben wij ook veel ervaring in de volgende branches:

Gilde Software heeft meer dan 25 jaar kennis er ervaring op het gebied van bedrijfsautomatisering, Naast dat wij al jaren lang er sterk zijn in diverse bouwgerelateerde branches, hebben wij ook veel ervaring in de volgende branches:

Projectinrichting

Carrosserie

Sloop en asbest

Hekwerken

Hoveniers

Brandpreventie

De combinatie van ERP-software met expert-oplossingen resulteert in een enorme kennis op het gebied van data, waardoor u hoge mate van efficiency kunt bereiken. Uitgebreide import- en exportfuncties en andere diensten voor het verbinden van online leverancierswinkels, gegevensuitwisseling met systemen van derden en diverse interfaces zorgen voor de optimalisatie van uw bedrijfsprocessen.

Wilt u ook tijd en geld besparen, een professionele uitstraling naar uw klanten en meer grip op uw processen? Overtuig uzelf nu van onze sterke software-oplossing!

Slimme software voor MKB-bedrijven

Het Gilde-systeem is een totale software-oplossing voor projectmatig werkende en dienstverlenende MKB-bedrijven. Het hart van de software van Gilde is de krachtige calculatiemodule. Daarin is Gilde niet te evenaren.

Diverse uitbreidingsmodules

De basisfuncties van het Gilde-systeem zijn: Relatiebeheer & CRM, Calculeren, Projectadministratie & Projectbewaking en Facturatie. Afhankelijk van uw wensen en de mogelijkheden in uw bedrijf kunt u uitbreiden met een groot aantal functionaliteiten. De toch al uitgebreide mogelijkheden kunnen we verrijken met apps, branchespecials, content en expertsystemen, zodat onze bedrijfssoftware u past als een goed zittende jas. Tijdens een persoonlijk adviesgesprek geven we u graag een helder overzicht van uw mogelijkheden.

gilde-schilder-midden-en-kleinbedrijf
professionele-software-voor-het-midden-en-kleinbedrijf

Mobiel werken

Het meest belangrijke werk wordt gedaan op locatie. Dat weten we allemaal. Daarom levert Gilde diverse krachtige oplossingen voor mobiel werken. Denk aan de Mobiele Werkbon en – Weekstaat en onze Inspectie & Workflow oplossingen. Met Gilde is de informatie op de werkplaats altijd hetzelfde als in de backoffice, en andersom. U heeft overal toegang tot de juiste data. Dat zorgt voor meer efficiency en werkplezier.

VRIJBLIJVEND ADVIESGESPREK AANVRAGEN!

Gebruikt u al een andere kantoorsoftware? Stap dan nu naar ons over!

Voordelen voor u

De Gilde-software is de perfecte oplossing voor het projectmatig werkende bedrijven in het MKB-segment. Een greep uit de vele voordelen voor u:

Solide softwarebasis

Van relatiebeheer, CRM, calculaties tot projectmanagement: met onze bedrijfssoftware automatiseert u stabiel en betrouwbaar uw hele bedrijfsproces.

Meer grip op de bedrijfsvoering

U heeft op elk moment een overzicht van uw projectstatus en inzicht in relevante management informatie.

Professionele en betrouwbare calculaties en offertes maken

U maakt in een handomdraai een professioneel ogende en complete offerte. De foutkans is minimaal, het rendement optimaal.

Per project alles onder controle

U bespaart tijd en ruimte door automatische dossiervorming per project.

Altijd toegang tot belangrijke data

Dankzij onze mobiel werken-oplossingen heeft u overal toegang tot de juiste data. Dat zorgt voor meer efficiency, een kleinere foutkans en groter werkplezier.

VRIJBLIJVEND ADVIESGESPREK AANVRAGEN!

Gebruikt u al een andere kantoorsoftware? Stap dan nu naar ons over!

Vragen en antwoorden

Het softwareprogramma voor installatiebedrijven is een modulair systeem. Dit is een groot voordeel voor u, aangezien u eenvoudig uw softwarepakket naar eigen behoefte kunt samenstellen. Je koopt dus echt alleen de features die je nodig hebt. Daarnaast zijn er tal van standaard interfaces en apps voor mobiel werken beschikbaar.

Voor ons stopt het advies niet na de aankoop van de software. Wij ondersteunen u met verschillende diensten en onze gedetailleerde online documentatie bij het dagelijkse werk.

Heb je nog vragen over het product?

Wij adviseren u graag!

Dit is Gilde Software

Al meer dan 25 jaar helpen wij mkb-bedrijven met ERP- en bedrijfssoftware. Onze totale software-oplossing voor projectmatig werkende en dienstverlenende mkb-bedrijven hebben we ondergebracht in het Gilde-Systeem. Met deze open software-oplossing bent u altijd goed voorbereid op de slimme toepassingen van vandaag en morgen.

Relatiebeheer, CRM, calculaties, projectmanagement; met onze bedrijfssoftware automatiseert u uw totale bedrijfsproces. Gilde Software biedt expert-oplossingen in diverse branches in en om de bouwsector. Zo bent u met Gilde Software altijd klaar voor de toekomst.

dit-is-gilde-software

Dit zeggen onze klanten

“We zochten een pakket dat aansloot bij wat we eerder zelf hadden laten ontwikkelen”, zegt technisch directeur Jan van Beelen. “Gilde kon het systeem soepel inrichten naar onze bedrijfsprocessen. Die flexibiliteit vind ik ook de grote kracht van dit pakket. Het is op maat te maken voor elk bedrijf dat projectmatig werkt. Nu volgen we op 30 werkplekken dezelfde volgorde in de werkprocessen, van calculatie tot factuur. Wat dat aan tijd en gemak oplevert!”

installateurs-bri-Groep-logo

Jan van Beelen, technisch directeur BRI Groep

Installatie

“We werken om geld te verdienen. Het Gilde-systeem ondersteunt dat perfect. Ik zie twee grote voordelen. Een: je hoeft klantgegevens maar één keer in te voeren. Scheelt veel tijd en fouten. Twee: de calculatiemodule heeft allerlei handigheidjes voor schildersbedrijven. Met de calculatie maak ik, in één moeite door, de offerte. Bij opdracht staat de werkomschrijving voor de vakmensen klaar en dat is de basis voor de factuur. Doordat ik de module Nacalculatie gebruik, komen verbruikte uren en materialen automatisch op het goede project en kan ik snel factureren”

schilders-hsh-logo

Özkan Sahingöz, directeur HSH schilderwerken BV Hoofddorp

Schilders

“Ergens halverwege de jaren 90 moesten we automatiseren en zijn we ons gaan oriënteren op een compleet pakket bedrijfssoftware. Onze eerste eis was: het moet beter zijn dan wat we hebben. Het Gilde-systeem is dat. Het mooie was dat het sterk Van Berlo-specifiek ingericht kon worden. De erp-software ondersteunde onze bedrijfsprocessen zonder dat wij de organisatie van het hele bedrijf moesten omgooien. En, ik blijf het zeggen, de planning van onze ‘events’ zoals wij onze projecten noemen, liep perfect.”

afbouw-van-berlo-logo

Twan van Hal, directeur Productie en Technologie van Berlo Groep

Afbouw

Bekijk al onze referenties!

Wat onze klanten over ons zeggen!

Onze sterke partners

gilde-software-partners

Vraag nu!

Vul gewoon het formulier in en wij doen de rest!

    Hoeveel personen gaan er werken met de software?


    Uw branche *

    Hoe heb je over ons gehoord? *

    gilde-software-formular