flexibele-softwareoplossingen-voor-schilders-en-onderhoudsbedrijven

Flexibele softwareoplossingen voor schilders- en onderhoudsbedrijven

Professionele software voor de schilder & onderhoudsvakman

De schilderssoftware van Gilde is een professionele branche-oplossing voor Schilders- en onderhoudsbedrijven. Met onze modulair op te bouwen software voert u alle taken uit die verband houden met uw dagelijkse bedrijfsvoering. Gilde ondersteunt zowel de offerte- en orderverwerking als de prijsberekening totaan de mobiele orderverwerking in de schildersbranche.

De uitgebreide basisfunctionaliteit breidt u eenvoudig uit met branche specifieke modules en koppelingen. U bespaart tijd en geld door uw processen te optimaliseren. En de uitgebreide calculatiemogelijkheden zorgen voor een goede grip op uw offertes en een professionele uitstraling naar uw klanten. Overtuig uzelf nu van onze sterke software oplossing!

Slimme software voor de schilder

Met bedrijfssoftware van Gilde weet u altijd precies weet hoe al uw projecten verlopen. Van offerte tot meting tot facturatie, Gilde begeleidt u in logische stappen door het hele proces. De software biedt u de basis voor een perfecte berekening en maakt het beheren van uw klantadressen kinderspel. Geoptimaliseerde processen besparen u tijd en geld. Overtuig uw klanten met een consequente professionele uitstraling!

Mobiel werken in de schildersbranche

Iedereen zal het er mee eens zijn; het belangrijkste werk wordt gedaan op locatie. Dat is waar het geld uiteindelijk wordt verdiend. Gilde biedt daarom diverse oplossingen voor mobiel werken. Zoals de modules Mobiele Werkbon en Mobiele Weekstaat.

Met Gilde is de informatie op de werkplaats altijd hetzelfde als in de backoffice, en andersom. U heeft overal toegang tot de juiste data en kunt zelfs uw klanten toegang geven tot cruciale informatie over status en voortgang. Dat zorgt voor meer efficiency en groter werkplezier.

professionele-software-voor-de-schilder-en-onderhoudsvakman
gilde-schilder-onderhoudsvakman

Praktische aanvullende modules

De basis van Gilde’s schildersoftware kan slim worden uitgebreid met een breed scala aan modules: of het nu gaat om (mobiel) apparaatbeheer, visualisatietools, uren schrijven, mobiele tijdregistratie of materiaalregistratie, uw Gilde bedrijfssoftware kan optimaal worden aangepast aan de behoeften van elk schildersbedrijf.

VRIJBLIJVEND ADVIESGESPREK AANVRAGEN!

Gebruikt u al een andere kantoorsoftware? Stap dan nu naar ons over!

Voordelen voor u

De Gilde-software is de perfecte oplossing voor het professionele schilders- en onderhoudsbedrijf. Een greep uit de vele voordelen voor u:

Solide softwarebasis

Van relatiebeheer, CRM, calculaties tot projectmanagement: met onze bedrijfssoftware automatiseert u stabiel en betrouwbaar uw hele bedrijfsproces.

Meer grip op de bedrijfsvoering

U heeft op elk moment een overzicht van uw projectstatus en inzicht in relevante management informatie.

Professionele en betrouwbare calculaties en offertes maken

U maakt in een handomdraai een professioneel ogende en complete offerte. De foutkans is minimaal, het rendement optimaal.

Per project alles onder controle

U bespaart tijd en ruimte door automatische dossiervorming per project.

Altijd toegang tot belangrijke data

Dankzij onze mobiel werken-oplossingen heeft u overal toegang tot de juiste data. Dat zorgt voor meer efficiency, een kleinere foutkans en groter werkplezier.

VRIJBLIJVEND ADVIESGESPREK AANVRAGEN!

Gebruikt u al een andere kantoorsoftware? Stap dan nu naar ons over!

Vragen en antwoorden

Heb je nog vragen over het product?

Wij adviseren u graag!

Dit is Gilde Software

Al meer dan 25 jaar helpen wij mkb-bedrijven met ERP- en bedrijfssoftware. Onze totale software-oplossing voor projectmatig werkende en dienstverlenende mkb-bedrijven hebben we ondergebracht in het Gilde-Systeem. Met deze open software-oplossing bent u altijd goed voorbereid op de slimme toepassingen van vandaag en morgen.

Relatiebeheer, CRM, calculaties, projectmanagement; met onze bedrijfssoftware automatiseert u uw totale bedrijfsproces. Gilde Software biedt expert-oplossingen in diverse branches in en om de bouwsector. Zo bent u met Gilde Software altijd klaar voor de toekomst.

dit-is-gilde-software

Dit zeggen onze klanten

“We wilden één programma voor alle workflows, van calculatie en offerte tot uitvoering. Verder wilden we het programma op de maat van ons bedrijf kunnen snijden. En we willen onze bedrijfssoftware goed kunnen koppelen met andere systemen. Gilde Software scoorde op alle drie de punten hoog. Dat maakte de keuze gemakkelijker.”

vastgoedonderhoud-pasman-logo

Marco Groeneveld, Pasman Integraal Vastgoedonderhoud

Vastgoedonderhoud

“We werken om geld te verdienen. Het Gilde-systeem ondersteunt dat perfect. Ik zie twee grote voordelen. Een: je hoeft klantgegevens maar één keer in te voeren. Scheelt veel tijd en fouten. Twee: de calculatiemodule heeft allerlei handigheidjes voor schildersbedrijven. Met de calculatie maak ik in een moeite door de offerte. Bij opdracht staat de werkomschrijving voor de vakmensen klaar en dat is de basis voor de factuur. Doordat ik de module Nacalculatie gebruik, komen verbruikte uren en materialen automatisch op het goede project en kan ik snel factureren”

schilders-hsh-logo

Özkan Sahingöz, directeur HSH schilderwerken BV Hoofddorp

Schilders

“De projecten waar BDS aan werkt, zijn doorgaans behoorlijk grootschalig. “Dat betekent dat er in het werk vaak wensen bijkomen en andere wensen vervallen. Dan is het wel heel praktisch dat ik vanuit de opdracht heel gemakkelijk meer- of minderwerk kan toevoegen. Ik zie dat als een van de sterke punten van Gilde.”

schilders-bds-logo

Marco Schaap, Schildersbedrijf BDS

Schilders

Bekijk al onze referenties!

Wat onze klanten over ons zeggen!

Onze sterke partners

gilde-software-partners

Vraag nu!

Vul gewoon het formulier in en wij doen de rest!


    Uw branche *

    Hoe heb je over ons gehoord? *

    gilde-software-formular