inspectie-en-workflow-kop

Inspectie en workflow

Efficiëntere bedrijfsprocessen voor betere dienstverlening

Moet u steeds opnieuw overleggen met uw buitendienst over de uitvoer van de werkzaamheden? Heeft u genoeg van het vele papierwerk én wilt u uw interne workflow verbeteren? Met onze uitgebreide inspectietools zorgt u ervoor dat werkzaamheden efficiënt en vooral gestructureerd worden uitgevoerd. U verbetert de kwaliteit van uw dienstverlening en bespaart veel tijd.

Altijd goed beslagen ter ijs

Wilt u uw werkprocessen met betrekking tot het uitvoeren en rapporteren van werkzaamheden efficiënter maken? Gilde biedt diverse uitbreidingen aan ten behoeve van het optimaliseren van de werkzaamheden in de buitendienst. Hierbij kunt u denken aan:

Inspecties en/of conditiemetingen
Gebruik de diverse inspectietools als nulmeting. Voor het toetsen van de afgesproken KPI’s en voor conditiemetingen op basis van de NEN 2767.

Onderhoud structureren
Door gebruik te maken van checklists en workflows kan uw buitendienst opdrachten netjes documenteren via smartphone of tablet en ze rechtstreeks naar kantoor sturen. Checklists kunnen individueel worden afgestemd op uw behoeften. U ontzorgt niet alleen uw opdrachtgevers maar ook uw eigen organisatie.

inspectie-en-workflow
gilde-inspectie-en-workflow

MJOP maken
Op basis van strategie, inventarisatie en huidige en gewenste kwaliteit stelt u een meerjarenbegroting (MJOP) op met alternatieven. Zo komt u samen tot de beste keuze en prijs kwaliteit verhouding voor uw meerjaren-onderhoudsplan.

Klantenportaal
Via het klantenportaal hebben u en uw opdrachtgever beide toegang tot uitgebreide logboeken en rapportages. Dat geeft niet alleen veel vertrouwen door transparantie over de uitgevoerde werkzaamheden, maar scheelt ook veel tijd in de communicatie tussen u en uw klant.

Vraag ons product nu aan!

Gebruikt u al een andere kantoorsoftware? Stap dan nu naar ons over!

Voordelen voor u

Optimalisatie van uw onderhoudsprocessen

Minder tijd kwijt aan rapportages

Meer efficiency in opvolging van actiepunten

Real-time inzicht in de voortgang van werkzaamheden

Professionele inspectie- en onderhoudsrapportages

De zekerheid dat uw onderhoud volledig gebeurt én voldoet aan de wet- en regelgeving

Dé uitbreiding voor efficiënte aansturing van uw buitendienst

Gebruikt u al een andere kantoorsoftware? Stap dan nu naar ons over!

Vragen en antwoorden

Naast een eigen uitgebreide formulieren-tool, werkt Gilde ook nauw samen met diverse gespecialiseerde partners. Zo zorgen wij ervoor dat u uit alle mogelijkheden altijd de best passende oplossing aangeboden krijgt.

Gilde onderhoudt een jarenlange samenwerking met o.a. RGS+ en Brigit Software. Deze specialistische pakketten bieden een verdere uitbreiding op de reeds in Gilde voorhanden zijnde functionaliteit.

Heeft u nog vragen over deze module?

Wij helpen u graag verder!

Dit is Gilde Software

Al meer dan 25 jaar helpen wij mkb-bedrijven met ERP- en bedrijfssoftware. Onze totale software-oplossing voor projectmatig werkende en dienstverlenende mkb-bedrijven hebben we ondergebracht in het Gilde-Systeem. Met deze open software-oplossing bent u altijd goed voorbereid op de slimme toepassingen van vandaag en morgen.

Relatiebeheer, CRM, calculaties, projectmanagement; met onze bedrijfssoftware automatiseert u uw totale bedrijfsproces. Gilde Software biedt expert-oplossingen in diverse branches in en om de bouwsector. Zo bent u met Gilde Software altijd klaar voor de toekomst.

dit-is-gilde-software

Dit zeggen onze klanten

“We doen veel schades en calamiteiten, dus je weet ’s ochtends nooit waar je ’s middags bent. Dan is het wel heel handig als ik op kantoor een werkbon kan maken en dat collega’s die op hun tablet binnenkrijgen. Als zij die digitaal invullen met gebruikte uren en materialen, kan de klant digitaal een handtekening zetten en kunnen de mensen naar de volgende klus. Ze kunnen zelfs vanuit de Werkbon App naar het goede adres navigeren. Op kantoor staat intussen alles meteen klaar voor de factuur. Ideaal. Ik hoef ik nergens meer achteraan en de foutenkans is zo ongeveer nul.”

afbouw-dennissen-logo

Tom Dennissen, eigenaar Dennissen Schilderwerken en Glasisolatie, Beuningen

Afbouw

“Ergens halverwege de jaren 90 moesten we automatiseren en zijn we ons gaan oriënteren op een compleet pakket bedrijfssoftware. Onze eerste eis was: het moet beter zijn dan wat we hebben. Het Gilde-systeem is dat. Het mooie was dat het sterk Van Berlo-specifiek ingericht kon worden. De erp-software ondersteunde onze bedrijfsprocessen zonder dat wij de organisatie van het hele bedrijf moesten omgooien. En, ik blijf het zeggen, de planning van onze ‘events’ zoals wij onze projecten noemen, liep perfect.”

afbouw-van-berlo-logo

Twan van Hal, directeur Productie en Technologie van Berlo Groep

Afbouw

Bekijk al onze referenties!

Wat onze klanten over ons zeggen!

Onze sterke partners

gilde-software-partners

Vraag nu!

Vul gewoon het formulier in en wij doen de rest!

    Bent u al klant?

    Hoeveel personen werken er/gaan er werken met de software?


    Uw branche *

    Hoe heb je over ons gehoord? *

    gilde-software-formular