logistiek-en-magazijnbeheer-kop

Logistiek en magazijnbeheer

Slim inkopen

Doet u uw bestellingen nog handmatig en kost u dat teveel tijd en uitzoekwerk? Wij hebben de oplossing. Met de module Logistiek kunt u snel materiaalbehoeftelijsten samenstellen en per leverancier prijsaanvragen uitzetten. U kunt eenvoudig bestellingen plaatsen door de materiaalbehoeftelijst uit te werken in één of meer externe inkooporders en/of een magazijnuitgiftelijst. Vervolgens kunt u uw inkooporders digitaal doorzetten naar uw leveranciers (zowel via pdf als d.m.v. DICO-gestandaardiseerde branche communicatie) Daarnaast bewaakt u eenvoudig uw eigen voorraden zodat u nooit meer misgrijpt.

Tijd besparen en efficiënter inkopen  

De module Logistiek en magazijnbeheer beschikt over diverse koppelingen en handigheden die u het werk makkelijker en efficiënter maken. U kunt standaard gebruik maken van koppelingen met de elektronische bestelsystemen van de meest relevante groothandels in Nederland.

Bestellingen kunt u eenvoudig per mail versturen naar uw leverancier om te worden verwerkt. Of, als uw leverancier DICO-ondersteunt (DIgitale COmmunicatie in Bouw en Installatie) kunt u bestellingen direct digitaal inschieten.

Wilt u nog meer bestelgemak ervaren? Maak dan gebruik van de barcodescanner voor nog efficiënter en foutloos werken in de bestel-, uitgifte- en retourenadministratie van uw voorraadartikelen.

logistiek-en-magazijnbeheer

Vraag ons product nu aan!

Gebruikt u al een andere kantoorsoftware? Stap dan nu naar ons over!

Voordelen voor u

Direct prijzen vergelijken en online bestellen

Sneller inkopen

Automatische besteladvieslijsten maken voor uw magazijn

Eenvoudige voorraadinventarisatie

Altijd overzicht in de bestelstatus

Magazijnbeheer uit te breiden met barcodering en scanner

VRIJBLIJVEND ADVIESGESPREK AANVRAGEN!

Gebruikt u al een andere kantoorsoftware? Stap dan nu naar ons over!

Vragen en antwoorden

Gilde maakt een efficiënt voorraadbeheer mogelijk zonder veel extra handelingen:

 • De voorraad bijhouden van het hoofd- en de submagazijnen (bijvoorbeeld serviceauto’s);
 • Automatisch besteladvieslijsten genereren voor hoofd- en submagazijnen;
 • Retourartikelen terugboeken in de voorraad zodat deze direct beschikbaar zijn voor andere projecten;
 • Periodiek uw magazijnvoorraad inventariseren en corrigeren.

Vanuit de materiaalbehoeftelijst kunt u eenvoudig de prijzen tussen de verschillende groothandels vergelijken dankzij onze handige koppeling met 2BA of Artikelbeheer.nl. Het enige wat u hoeft te doen is de juiste leverancier te selecteren en de goederen te bestellen.

Heeft u nog vragen over deze module?

Wij helpen u graag verder!

Dit is Gilde Software

Al meer dan 25 jaar helpen wij mkb-bedrijven met ERP- en bedrijfssoftware. Onze totale software-oplossing voor projectmatig werkende en dienstverlenende mkb-bedrijven hebben we ondergebracht in het Gilde-Systeem. Met deze open software-oplossing bent u altijd goed voorbereid op de slimme toepassingen van vandaag en morgen.

Relatiebeheer, CRM, calculaties, projectmanagement; met onze bedrijfssoftware automatiseert u uw totale bedrijfsproces. Gilde Software biedt expert-oplossingen in diverse branches in en om de bouwsector. Zo bent u met Gilde Software altijd klaar voor de toekomst.

dit-is-gilde-software

Dit zeggen onze klanten

“We doen veel schades en calamiteiten, dus je weet ’s ochtends nooit waar je ’s middags bent. Dan is het wel heel handig als ik op kantoor een werkbon kan maken en dat collega’s die op hun tablet binnenkrijgen. Als zij die digitaal invullen met gebruikte uren en materialen, kan de klant digitaal een handtekening zetten en kunnen de mensen naar de volgende klus. Ze kunnen zelfs vanuit de Werkbon App naar het goede adres navigeren. Op kantoor staat intussen alles meteen klaar voor de factuur. Ideaal. Ik hoef ik nergens meer achteraan en de foutenkans is zo ongeveer nul.”

afbouw-dennissen-logo

Tom Dennissen, eigenaar Dennissen Schilderwerken en Glasisolatie, Beuningen

Afbouw

“Ergens halverwege de jaren 90 moesten we automatiseren en zijn we ons gaan oriënteren op een compleet pakket bedrijfssoftware. Onze eerste eis was: het moet beter zijn dan wat we hebben. Het Gilde-systeem is dat. Het mooie was dat het sterk Van Berlo-specifiek ingericht kon worden. De erp-software ondersteunde onze bedrijfsprocessen zonder dat wij de organisatie van het hele bedrijf moesten omgooien. En, ik blijf het zeggen, de planning van onze ‘events’ zoals wij onze projecten noemen, liep perfect.”

afbouw-van-berlo-logo

Twan van Hal, directeur Productie en Technologie van Berlo Groep

Afbouw

Bekijk al onze referenties!

Wat onze klanten over ons zeggen!

Onze sterke partners

gilde-software-partners

Vraag nu!

Vul gewoon het formulier in en wij doen de rest!

  Bent u al klant?

  Hoeveel personen werken er/gaan er werken met de software?


  Uw branche *

  Hoe heb je over ons gehoord? *

  gilde-software-formular