flexibele-softwareoplossingen-voor-dakbedekkingsbedrijven

Flexibele softwareoplossingen voor dakbedekkingsbedrijven

Gilde PRO: Professionele software voor de dakdekker

In Nederland gebruiken ruim 500 dakdekkersbedrijven de bedrijfssoftware van Gilde. Logisch, want alleen al met het basispakket houden ze hun processen efficiënt onder controle: CRM, calculatie, projectadministratie en facturatie. Wij richten uw systeem in naar uw wensen, inclusief professionele overzichten en duidelijke standaard documenten. Optioneel kunt u kant-en-klare calculatienormen afnemen. Zo kunt u snel aan de slag.

Daarnaast zijn er ruime mogelijkheden voor uitbreiding van uw systeem. Denk aan Logistiek, Service & Onderhoud, Boekhouding met verwerking van gescande inkoopfacturen en een Mobiele werkbon.

Geoptimaliseerde processen besparen u tijd en geld. En met software van Gilde zorgt u altijd voor een goede offerte en een professionele uitstraling naar uw klant!

Slimme software voor de dakdekker

Naast een uitgebreide basisfunctionaliteit biedt het Gilde-systeem biedt vele voordelen voor alle specialismen in de dakenbranche: platte daken, hellende (pannen)daken, rieten daken en dak-wandbeplating. Met onze modulaire software kunt u alle taken uitvoeren die verband houden met uw dagelijkse bedrijfsvoering.

Dakoffice

In de dakenbranche is goede daktechnische software onmisbaar. Gilde DakOffice is de branchestandaard voor het maken van bouwfysische en windlastberekeningen. Naast de modules Therma en Windbelasting, kunt u ook nog gebruik maken van de modules Detail, en Energie. Samen helpen zij u om aan de normen van het Bouwbesluit te voldoen. Zo zit u goed wat betreft aansprakelijkheid.

DakOffice is door Gilde Software ontwikkeld in samenwerking met VEBIDAK, BDA Dakadvies en gebruikers. Met Dakoffice maakt u berekeningen wanneer u wilt. U rekent altijd volgens de actuele normen en de berekeningen zijn tevens merkonafhankelijk.

gilde-dakdekker
professionele-software-voor-de-dakdekker

2D-Cad

2D-Cad is dé gebruiksvriendelijke Nederlandstalige oplossing voor iedereen die niet dagelijks tekent. Het programma bevat alle belangrijke functies voor daktechnisch tekenwerk. Met 2D-Cad tekent u op schaal op elk gewenst papierformaat. U maakt overzichtelijke tekeningen en verkleint daarmee de kans op fouten in de uitvoering. Ook kunt u later precies zien wat wel en niet meerwerk is.

Met 2D-Cad werkt u snel een dakopname, afschottekening of veiligheidsplan uit. Van PDF plattegronden krijgt u in 2D-Cad eenvoudig de oppervlakte en omtrek gepresenteerd. De uitgebreide bibliotheek met daksymbolen geeft praktische ondersteuning voor efficiënt en professioneel tekenwerk. Afschotmodule, Module Zetbankcad

Uitbreiden met meer branchemodules

2D-Cad kunt u uitbreiden met twee modules: Module “Afschot” genereert geautomatiseerd een professionele afschottekening in uw eigen huisstijl. Daarnaast berekent de module de Rc-waarde en de plaathoeveelheden van de afschot,- goot,- en vulplaten. Module “ZetbankCad” genereert maatgestuurde tekeningen van afdekkappen, goten en felsbanen voor direct gebruik in 2D-Cad of voor opname in de blokbibliotheek.

VRIJBLIJVEND ADVIESGESPREK AANVRAGEN!

Gebruikt u al een andere kantoorsoftware? Stap dan nu naar ons over!

Voordelen voor u

De Gilde-software is de perfecte oplossing voor de dakdekker. Een greep uit de vele voordelen voor u:

Sterke partner met veel branchekennis

Met meer dan 25 jaar ervaring in uw branche weten wij wat er bij u speelt. Wij kennen uw processen door en door en adviseren u vanuit kennis.

Solide softwarebasis

Van relatiebeheer, CRM, calculaties tot projectmanagement: met onze bedrijfssoftware automatiseert u stabiel en betrouwbaar uw hele bedrijfsproces: onder één dak!

Diverse uitbreidingsmodules

Gilde Software biedt expert-oplossingen in diverse branches, zo ook in de dakbedekkingsbranche. Samen met deze branchespecifieke uitbreidingen maken we uw software-oplossing tot de best passende jas voor uw dakdekkersbedrijf.

Mobiel werken oplossingen

Gilde levert diverse krachtige oplossingen voor mobiel werken, zodat de informatie op de werkplaats altijd hetzelfde is als in de backoffice, en andersom. Overal toegang tot de juiste informatie. Dat zorgt voor meer efficiency en werkplezier.

Krachtige offertemodule

Offertes maken die uw klanten overtuigen. Daar zijn wij sterk in. Door de uitgebreide calculatiemodule van Gilde bent u in staat om snel volledige, overzichtelijke en overtuigende offertes te maken. Keer op keer!

VRIJBLIJVEND ADVIESGESPREK AANVRAGEN!

Gebruikt u al een andere kantoorsoftware? Stap dan nu naar ons over!

Vragen en antwoorden

Gilde software voor dakbedekkingsbedrijven is een modulair systeem. Dit is een groot voordeel voor u, aangezien u eenvoudig uw softwarepakket naar eigen behoefte kunt samenstellen. U koopt dus echt alleen de features die je nodig hebt. Daarnaast zijn er tal van standaard interfaces en apps voor mobiel werken beschikbaar.

Voor ons stopt het advies niet na de aankoop van de software. Wij ondersteunen u met verschillende diensten en onze gedetailleerde online documentatie bij het dagelijkse werk.

Heb je nog vragen over het product?

Wij adviseren u graag!

Dit is Gilde Software

Al meer dan 25 jaar helpen wij mkb-bedrijven met ERP- en bedrijfssoftware. Onze totale software-oplossing voor projectmatig werkende en dienstverlenende mkb-bedrijven hebben we ondergebracht in het Gilde-Systeem. Met deze open software-oplossing bent u altijd goed voorbereid op de slimme toepassingen van vandaag en morgen.

Relatiebeheer, CRM, calculaties, projectmanagement; met onze bedrijfssoftware automatiseert u uw totale bedrijfsproces. Gilde Software biedt expert-oplossingen in diverse branches in en om de bouwsector. Zo bent u met Gilde Software altijd klaar voor de toekomst.

dit-is-gilde-software

Dit zeggen onze klanten

“Groei is voor ons minder belangrijk dan omvang”, zegt Sven. “We willen liever de beste zijn, dan de grootste. Het beste dakdekbedrijf, maar ook de beste werkgever.” Serco werkt met een aantal collega-bedrijven samen in Dakgroep90, een inkooporganisatie. “Ons doel is om samen wegen te vinden om slimmer en efficiënter te werken. Natuurlijk proberen we ook de beste inkoopvoorwaarden te scheppen, maar goede samenwerking kan meer doen. De meeste leden werken met Gilde, dat al heel lang sterk staat in de branche. We delen onze kennis en ervaring, waardoor we de bedrijfssoftware nog beter kunnen benutten.”

dakdekkers-serco-logo

Sven Kruger, bedrijfsleider Serco Dakspecialisten

Dakdekkers

“We zagen dat het Gilde-systeem aansluit bij onze wensen en dat het met een juiste inrichting ons werk nog een stuk eenvoudiger kon maken. Daarom hebben wij de keuze gemaakt om verder te gaan met Gilde. Maar dan moesten we wel vanaf de basisinrichting helemaal opnieuw beginnen, vonden wij. Dat hebben we dus gedaan.”

dakdekkers-weijerseikhout-logo

Koen Verharen, Weijerseikhout, Duurzame dakvernieuwers

Dakdekkers

“Tot 2018 werkten we met een in eigen beheer ontwikkeld calculatieprogramma en een los financieel programma. Het werkte, maar groeide niet gemakkelijk met ons mee. Nacalculatie is bijvoorbeeld een belangrijk ding, maar dat ging op die manier moeizaam. In een erp-systeem is dat allemaal goed geregeld. Zo heeft één geïntegreerd pakket nog meer grote voordelen”, zegt controller Marcel Brune. De Dakdokters koos voor het Gilde-systeem mét de module Financieel. “Ik had er al eerder goede ervaringen mee.”

dakdekkers-dakdokters-logo

Marcel Brune, controller De Dakdokters Amsterdam

Dakdekkers

Bekijk al onze referenties!

Wat onze klanten over ons zeggen!

Onze sterke partners

gilde-software-partners

Vraag nu!

Vul gewoon het formulier in en wij doen de rest!

    Hoeveel personen gaan er werken met de software?


    Uw branche *

    Hoe heb je over ons gehoord? *

    gilde-software-formular